Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor de Tyros 5 met of zonder inruil van een ander instrument.

Wij ruilen graag andere toetsinstrumenten in wanneer deze compleet en in goede staat verkeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan vragen wij u vriendelijk om dit expliciet te vermelden in uw offerte aanvraag. 

Uw offerte-aanvraag wordt binnen enkele werkdagen behandeld. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in de winkel te Wezep langs te komen om de Tyros 5 te beluisteren en bespelen. 

Offerte Tyros 5
aanvraag offerte
  • id
  • date time
    calendar
Offerte tweedehands keyboard

Op de nieuwe Tyros 5 worden veel mooie en jonge gebruikte keyboards ingeruild. U kunt deze nu aankopen voor een scherpe prijs inclusief onze Oostendorp service. Via dit formulier kunt u een occasion naar wens reserveren. U ontvangt dan op korte termijn een offerte van ons.

website - aanvraag offerte occasion

aanvraag offerte occ
  • id
  • date time
    calendar
Betalen in termijnen

Wist u dat u uw Tyros 5 niet in één keer hoeft te betalen? Muziekcentrum Oostendorp maakt het in samenwerking met Santander mogelijk om het bedrag in maximaal 72 maanden te voldoen. U betaalt dan slechts 82 euro per maand.

Bij aanvraag van een termijnbetaling, oftewel gespreid betalen, doen wij een aanvraag bij Santander. Hiervoor wordt een vragenlijst ingevuld waarbij onder andere gevraagd wordt naar uw inkomen en vaste lasten. Wij helpen u graag verder met deze aanvraag in onze winkel en weten meestal na enkele minuten of de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Na goedkeuring en ondertekening van de overeenkomst kunt u de Tyros 5 meteen meenemen zonder direct te betalen. Om de aanvraag te kunnen doen hebben wij uw identiteitsbewijs en uw bankpas nodig.

Voor meer informatie, voordelen en uitzonderingen verwijzen wij u graag naar de website www.oostendorp-muziek.nl/betalen-in-termijnen.