Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Amadeus Beethovenbank Elise PE zwart hoogglans skai

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus Beethovenbank Elise PE zwart hoogglans skai
amadeus-beethovenbank-elise-pe-zwart-hoogglans-skai-a.jpg

Amadeus Beethoven Elise pianobank met skai zitting

 

De Amadeus Beethoven Elise PE pianobank is uitermate geschikt voor bij uw piano, vleugel, keyboard of digitale piano. De comfortabele skai zitting maakt uren pianospel mogelijk!

Goede houding tijdens uw pianospel

 

Voor een prettig pianospel is een goede pianobank een vereiste. Deze Amadeus Beethovenbank is speciaal voor Oostendorp ontwikkelt aan de hand van gebruikerservaringen en wensen. Vaak wordt het belang van een goede pianobank of pianokruk over het hoofd gezien. Toch raden wij u aan om een kwalitatief goede bank aan te schaffen, zodat u tijdens uw pianospel een goede houding aanneemt.

Duurzaamheid en kwaliteit

 

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en spelen daarop in. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wat we combineren met een scherpe prijs. Omdat piano’s producten zijn die jarenlang meegaan, moet dat ook met een pianobank het geval zijn. De ontwerpen van de Amadeus pianobanken zijn eveneens ontwikkeld door ons zelf. Het resultaat is een sierlijke pianobank met een strakke,  klassieke uitstraling. De zittingen van de Amadeus banken zijn extra dik gevoerd, waardoor lang spelen geen probleem is.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt over het algemeen 40 tot 60 procent hoger. Met deze kwalitatief goede pianobank krijgt u waar voor uw geld!

 
Productspecificaties
Merk
Amadeus
Gewicht
± 9,80 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 9,80 (kilogram)
Afmetingen
55,5 x 33,5 x 47,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
Minimale zithoogte
46 cm
Maximale zithoogte
55,5 cm
Artikelcode
P040527
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
Erg mooie bank voor het geld. Zit prettig en is stabiel. Eerst had ik een bank die wiebelde.
Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 7 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 119,00
€ 79,00 (incl. 21% b.t.w.)
Beschikbare uitvoeringen
Amadeus Beethovenbank Elise PE zwart hoogglans velours
Amadeus Beethovenbank Elise WH wit mat skai
Amadeus Beethovenbank Elise B zwart mat skai
4.7/51918
79.00Algemene Acc. & UitbreidingOut of stockOostendorp Muziek