Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Amadeus Beethoven Pianostoel Zwart Hoogglans, Skai zitting

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus Beethoven Pianostoel Zwart Hoogglans, Skai zitting
amadeus-beethoven-pianostoel-pe-skai-black-a.jpg

De Amadeus Beethoven Pianostoel (Zwart Hoogglans, Zwart Skai zitting) is een zeer unieke pianostoel. Deze stoel kunt u in hoogte verstellen, zo kunt u altijd op de meest comfortabele manier voor uw piano plaatsnemen. De houding die u heeft is zeer belangrijk. Met een goede houding kunt u veel ondersteuning bieden aan uw rug. Hierdoor krijgt u minder snel last van uw rug en kunt u langer genieten van uw pianospel. De uitvoering van deze stoel is skai zwart hoogglans. Zo heeft u niet alleen een comfortabele stoel, maar ook een stoel die qua design en kleur er goed uitziet.

Duurzaamheid en kwaliteit

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianostoel is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en spelen daarop in. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wat we combineren met een scherpe prijs. Omdat piano’s producten zijn die jarenlang meegaan, moet dat ook met een pianostoel het geval zijn. De ontwerpen van de Amadeus pianobanken en -stoelen zijn eveneens ontwikkeld door ons zelf. Het resultaat is een sierlijke stoel met een strakke,  klassieke uitstraling. De zittingen van de Amadeus banken zijn extra dik gevoerd, waardoor lang spelen geen probleem is.

De stoel is degelijk en zwaar. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en stoel als geheel voelt robuust aan.

Omdat wij de stoel zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianostoel voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkstoel van deze kwaliteit ligt over het algemeen 40 tot 60 procent hoger. Met deze kwalitatief goede pianostoel krijgt u waar voor uw geld!  

 
Productspecificaties
Merk
Amadeus
Gewicht
± 14,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 15,00 (kilogram)
Afmetingen
43,5 x 46,0 x 89,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
Verstelbare hoogten
Van 47 t/m 56 cm.
Artikelcode
P000500
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

4.7/51918
199.00Algemene Acc. & UitbreidingIn stockOostendorp Muziek