Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Amadeus Beethovenbank zwart hoogglans (velours zitting)

-26%
Muziekcentrum Oostendorp Amadeus Beethovenbank zwart hoogglans (velours zitting)
amadeus-beethovenbank-klassiek-pe-velours-black-a.jpg
amadeus-beethovenbank-klassiek-pe-velours-black-b.jpg
* De 26% korting is doorberekend in de getoonde prijs.

Pianobank Beethoven Klassiek PE (velours zitting)

 

Voor een prettig pianospel is een goede bank een vereiste. Deze Amadeus Pianobank (zwart hoogglans, velours zitting) wordt speciaal gemaakt naar ons eigen ontwerp en wensen. Hij is uitgevoerd met een goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. De pianobank is beschikbaar in verschillende kleuruitvoeringen.

Duurzaamheid en kwaliteit

 

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en spelen daarop in. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wat we combineren met een scherpe prijs. Omdat piano’s producten zijn die jarenlang meegaan, moet dat ook met een pianobank het geval zijn. De ontwerpen van de Amadeus pianobanken zijn eveneens ontwikkeld door ons zelf. Het resultaat is een sierlijke pianobank met een strakke,  klassieke uitstraling. De zittingen van de Amadeus banken zijn extra dik gevoerd, waardoor lang spelen geen probleem is.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt over het algemeen 40 tot 60 procent hoger. Met deze kwalitatief goede pianobank krijgt u waar voor uw geld!  

 
Productspecificaties
Merk
Amadeus
Gewicht
± 10,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 11,00 (kilogram)
Afmetingen
33,0 x 55,0 x 46,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
verstelbare hoogten
46 tot en met 56 cm
Artikelcode
P000007
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
Dit is een pracht bank!! Stevig en stabiel, zit lekker, ziet er mooi uit en de volgende dag goed verpakt bezorgd. De klantenservice werkt ook perfect, een vraagje van mij werd snel, adequaat en vriendelijk beantwoord! Tien punten!!!!
Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: 4 weken
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 175,00
€ 129,00 (incl. 21% b.t.w.)
Beschikbare uitvoeringen
Amadeus Beethovenbank Klassiek B skai black
Amadeus Beethovenbank Klassiek B velours black
Amadeus Beethovenbank Klassiek PE skai black
Amadeus Beethovenbank Klassiek DR velours black
Amadeus Beethovenbank Klassiek DW skai zitting
4.7/51918
129.00Algemene Acc. & UitbreidingOut of stockOostendorp Muziek