Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Amadeus Beethovenbank Klassiek wit mat (skai zitting)

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus Beethovenbank Klassiek wit mat (skai zitting)
amadeus-beethovenbank-klassiek-wh-skai-white-a.jpg
amadeus-beethovenbank-klassiek-wh-skai-white-b.jpg

Amadeus Beethovenbank Klassiek WH (skai zitting)

 

De Amadeus beethovenbank Klassiek Wit met witte skai zitting. Een goede bank is een vereiste voor een pianospeler. De houding is erg belangrijk voor pianospelers. Blijft u te lang in een slechte houding zitten dan kunt u veel last van uw rug krijgen. Daarom bieden wij u deze comfortabele en goede beethovenbank aan. Doordat u het in hoogte kunt verstellen, heeft u altijd de goede hoogte en dus een veel betere houding. Daarnaast is deze variant in een mooie, strakke, witte uitvoering.

Duurzaamheid en kwaliteit

 

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en spelen daarop in. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wat we combineren met een scherpe prijs. Omdat piano’s producten zijn die jarenlang meegaan, moet dat ook met een pianobank het geval zijn. De ontwerpen van de Amadeus pianobanken zijn eveneens ontwikkeld door ons zelf. Het resultaat is een sierlijke pianobank met een strakke,  klassieke uitstraling. De zittingen van de Amadeus banken zijn extra dik gevoerd, waardoor lang spelen geen probleem is.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt over het algemeen 40 tot 60 procent hoger. Met deze kwalitatief goede pianobank krijgt u waar voor uw geld!  

 
Productspecificaties
Merk
Amadeus
Gewicht
± 10,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 11,00 (kilogram)
Afmetingen
33,0 x 55,0 x 46,0 (cm)
Uitvoering
white
Kleurcode
WH
Artikelcode
P011561
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 9 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 175,00
€ 129,00 (incl. 21% b.t.w.)
Beschikbare uitvoeringen
Amadeus Beethovenbank Klassiek PWH skai white
Amadeus Beethovenbank Klassiek WA skai black
4.7/51918
129.00Algemene Acc. & UitbreidingOut of stockOostendorp Muziek