Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Amadeus Beethovenbank Quatre Mains zwart hoogglans (skai zitting)

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus Beethovenbank Quatre Mains zwart hoogglans (skai zitting)
amadeus-beethovenbank-quatre-mains-pe-skai-black-a.jpg
amadeus-beethovenbank-quatre-mains-pe-skai-black-b.jpg

Amadeus Beethovenbank Quatre Mains PE

De Amadeus Beethovenbank Quatre-mains (Zwart Hoogglans met zwarte skai zitting) is een bijzondere pianobank. Op deze pianobank kunnen twee mensen zitten. De kwaliteit van deze pianobank is zeer goed en voelt zeer comfortabel. Naast de stevige onderkant bestaat de zitting uit skai zwart. Zo heeft u niet alleen een comfortabele bank, maar ook een zeer fraaie pianobank om te zien. Deze pianobank is ook in hoogte te verstellen, zo kunt u de bank aanpassen aan uw lengte.

Kiest u voor duurzaamheid, voor prijs of voor allebei?

Er zijn veel pianobanken te koop in de markt. Veelal een goedkope pianobank, gemaakt van inferieure houtsoorten, voorzien van een goedkoop verstelmechanisme en een matige afwerking van de lak. Zo’n pianokruk voelt licht aan, wiebelt al direct omdat schroeven uit lubberen in het lichte hout en het mechaniek gaat snel piepen en heeft al vanuit de fabriek teveel speling in de onderdelen.

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en wij willen alleen duurzame kwaliteit leveren voor de beste mogelijke prijs. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus waarom zou u dan een pianobank kiezen die wel snel versleten is? Ook het ontwerp van de bank is door ons bepaald. Het resultaat is een sierlijke pianobank, klassiek maar ook strak. Er is ook zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken zijn extra dik gevoerd.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt 40 tot zelfs 60% hoger. Dus met deze relatief goedkope pianokruk krijgt u zoveel mogelijk waar voor u geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze pianobanken

Productspecificaties
Merk
Amadeus
Gewicht
± 19,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 20,00 (kilogram)
Afmetingen
33,0 x 110,0 x 46,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
Verstelbare hoogten
Van 46 tot en met 56 cm
Artikelcode
P000013
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

4.7/51918
199.00Algemene Acc. & UitbreidingIn stockOostendorp Muziek