Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Styles en Patterns boek (Duits)

Muziekcentrum Oostendorp Styles en Patterns boek (Duits)

Over de schrijver van dit boek

Reinhold Pöhnl, geboren in 1959, volgde de evolutie van de toetsenborden met automatische begeleiding vanaf het begin - en dat heeft invloed had: hij werd uitgenodigd in de jaren '90 om te komen werken bij de ontwikkelingsafdeling van Yamaha en heeft sindsdien succesvol bijgedragen aan het moderniseren van de automatische begeleiding. Hij componeert, programmeert, geeft workshops, houdt studiebijeenkomsten, schrijft artikelen in vakbladen en speelt nog steeds actief op het podium - liefst met Tyros en de begeleiding.

Welke vragen worden beantwoord?

Diverse vraagstukken worden beantwoord in dit boek. Drie hiervan zijn:
Hoe werkt een automatische begeleiding? Hoe kan ik de bas van de begeleiding optimaal instellen? Wat moet ik weten om mijn eigen stijl te programmeren?

Productspecificaties
Merk
Oostendorp
Titel
Styles en patterns
Auteur
 Pöhnl, Reinhold
Bindwijze
Paperback
Taal
Duits
Aantal pagina's
99
Uitgever
PPV Medien
ISBN
3932275608
ISBN 13
9783932275609
Artikelcode
P039786
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
Voordat ik een Tyros kocht bij Oostendorp, had ik diverse Roland keyboards. De aansturing van de styles werkt bij Yamaha in de details net even anders dan de Roland, dus dat was even wennen. Ik ben geobsedeerd door de basaansturing van keyboards, omdat de bas voor een groot deel bepaalt of een nummer klinkt als het origineel, of net niet. Vele video's van Martin Harris heb ik bekeken, maar kwam er niet achter waarom hij de akkoorden speelt zoals hij ze speelt. Wel kwam ik erachter dat hij vaak (bijna altijd?) in "AI fingered mode" speelt. Toen ik op Internet zocht op AI fingered kwam ik op een forum een verwijzing naar dit boek van Reinhold Pöhnl tegen. Dit boek legt tot in detail uit hoe de begeleidingsautomaat van de Yamaha's werkt. Een groot gedeelte van het boek is geweid aan de aansturing van de bas. Vele voorbeelden verduidelijken de uitleg. Het is handig als je noten kan lezen. Kortom, een aanrader voor de gevorderde keyboardspeler die meer uit de begeleidingsautomaat van Yamaha keyboards wil halen, met name de bassturing.
Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: Neem contact op voor de levertijd
€ 24,95
€ 19,90 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
19.90KeyboardOut of stockOostendorp Muziek