Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
ZondagAltijd gesloten

Country Songboek Deel 2 (Frank Rich)

Muziekcentrum Oostendorp Country Songboek Deel 2 (Frank Rich)

De Country Songboek Deel 2 (Frank Rich) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Country Songbook deel 2

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Country Songboek Deel 2 (Frank Rich)

Deel 2 van de Country Songbook is uit. De Auteur Frank Rich heeft weer een aantal zeer bekende country liederen bij elkaar gezocht. Geniet van de uw eigen country spel.


- (In The) Early Morning Rain
- A Boy Named Sue
- Achy Breaky Heart
- Adios Amigo
- Always On My Mind
- Arkansas Traveller
- Before The Next Teardrop Falls
- Billy The Kid
- Blue Mountain
- Born To Lose
- Chilly Winds
- Cowboy’s Getting Up Holler
- Cumberland Gap
- Deep In The Heart Of Texas
- Detroit City (I wanna go home)
- Do Not Forsake Me (High Noon)
- Don’t It Make My Brown Eyes Blue
- High Noon (Do Not Forsake Me)
- Honey
- I Believe In You
- I Never Promised You A Rose Garden
- I Wanna Go Home (Detroit)
- I’d Like To Be In Texas
- If You Could Read My Mind
- In The Pines
- It’s A Heartache
- Jesse James
- Keep On The Sunny Side
- Mountain Dew
- No Use For The Women
- On The Banks Of Allan Water
- Once I Had A Sweetheart
- Poor Boy
- Red River Valley
- Roll In My Sweet Baby’s Arms
- Rye Whiskey
- Sally Goodin’
- Snowbird
- Southern Nights
- Tears On My Pillow
- Tell Old Bill
- Thank God I’m A Country Boy
- The Brazos
- The Colorado Trail
- The Texas Cowboy
- The Trail To Mexico
- Together Again
- Tulsa Time
- Tying Knots In The Devil’s Tail
- Walk Right Back
- When The Work’s All Done
- Windy Bill
12.90MediaDiscontinuedOostendorp Muziek