Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Oostendorp Flightcase Yamaha Genos

Muziekcentrum Oostendorp Oostendorp Flightcase Yamaha Genos
oostendorp-flightcase-yamaha-genos-a.jpg
oostendorp-flightcase-yamaha-genos-b.jpg
oostendorp-flightcase-yamaha-genos-c.jpg

De Flightcase Genos is zeer stevige flightcase, speciaal op maat gemaakt voor de Genos van Yamaha.

Flightcase Yamaha Genos

Deze op maat gemaakte koffer beschermt uw keyboard optimaal. De extra dikke wanden zorgen voor stootbeveiliging van uw kostbare instrument. De vulling van de koffer omsluit de Genos uitstekend waardoor deze tijdens transport niet verschuift en beschadigd. Bij het ontwerpen van de koffer is ook gedacht aan de knoppen die boven het keyboard uit steken, hiervoor zijn extra foam-blokken toegevoegd zodat ook de knoppen niet beschadigd kunnen raken tijdens transport. De koffer is voorzien van wieltjes en aan beide kopse kanten is een handvat bevestigd, zodat u de koffer ook met twee personen kunt dragen. Daarnaast zitten er ook nog twee handvaten op de bovenkant van de koffer zodat deze gemakkelijk de auto in kan worden gereden. Deze flightcase is onmisbaar om uw Genos veilig te transporteren!

Flightcases van Oostendorp

Al onze flightcases zijn op maat gemaakt voor een specifiek veel verkocht instrument. Uiteraard zijn deze flightcases universeel te gebruiken. U kunt aan de hand van de hieronder aangegeven binnenmaten beoordelen of deze flightcase ook geschikt is voor uw instrument. De flightcases die Oostendorp Muziek in het assortiment heeft zijn zelf ontworpen en van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunnen wij deze flightcases aanbieden voor een scherpe prijs, aangezien wij de cases rechtstreeks bij de fabrikant laten maken, naar ons eigen ontwerp!

Productspecificaties
Merk
Oostendorp
Gewicht
± 22,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 23,00 (kilogram)
Binnenmaten
129,8 x 51,8 x 22,0 (cm)
Artikelcode
P043063
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

4.7/51918
249.00Instrument TransportIn stockOostendorp Muziek