Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Oostendorp Flightcase Yamaha Montage 6

Muziekcentrum Oostendorp Oostendorp Flightcase Yamaha Montage 6
oostendorp-flightcase-yamaha-montage-6-a.jpg
oostendorp-flightcase-yamaha-montage-6-b.jpg

Uw kostbare instrument uitstekend beschermd!

Als muzikant weet u als geen ander hoe belangrijk een fatsoenlijk transportmiddel kan zijn voor uw kostbare instrument. Om die reden heeft Muziekcentrum Oostendorp speciaal voor de Yamaha Montage een flightcase op maat ontworpen. Deze luxe koffer is het resultaat! De Montage flightcase beschikt over wieltjes aan beide kanten, een leren handvat op de zijkant, een handvat aan beide kopse kanten, twee case handles aan de bovenkant, een scharnierend deksel, butterfly locks en round ball corners.

Extra gebruikersgemak

De wieltjes aan beide kanten zorgt voor extra gemak omdat u de flightcase zo uw auto in kunt rollen, zonder de flightcase om te hoeven draaien. Met de handles aan de bovenkant drukt u de flightcase zo uw auto in. Omdat het geheel toch al zwaar genoeg is, merkt u daar op deze manier zo min mogelijk van. Ook is het altijd fijn om de wieltjes aan beide kanten te hebben, want u hoeft er niet meer over na te denken van welke kant  u de flightcase oppakt. Optimale flexibiliteit dus.

Alles erop en eraan en dus van alle gemakken voorzien! Bovendien is de flightcase gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. En een extra scherpe prijs omdat wij de flightcases rechtstreeks bij de fabrikant laten maken. En helemaal naar ons ontwerp.

Ware match voor de Yamaha Montage

De Yamaha Montage en deze flightcase passen precies bij elkaar: een ware match! Deze koffer beschermt uw Montage optimaal doordat er geen extra ruimte aanwezig is. Uw instrument kan tijdens transport dus niet bewegen en zo ook niet beschadigen. Ook zit er in de hoeken bovenin extra opvulmateriaal, waardoor de Montage stevig op zijn plek blijft zitten. Om uw handen toch om de strak geplaatste Montage te krijgen, zijn er inkepingen gemaakt in het foam. U geniet dus van maximale bescherming, evenals optimaal gebruikersgemak.

Nog voordeliger geprijsd

Bent u van plan een Yamaha Montage aan te schaffen bij Muziekcentrum Oostendorp? Bestel deze flightcase dan mee als voordeelbundel! Deze koffer is namelijk nog voordeliger geprijsd als u deze samen met uw Montage aanschaft. Als u ons de order van uw Montage gunt, dan dan gunnen wij u deze flightcase voor deze prijs. Zo kunt u met deze win-win situatie genieten van een zeer praktische flightcase voor een bijzonder schappelijke prijs!

Productspecificaties
Merk
Oostendorp
Binnenmaten
104,0 x 40,0 x 14,0 (cm)
Wielen
ja
Materiaal
multiplex berken en aluminium
Artikelcode
P042589
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

4.7/51918
199.00Instrument TransportIn stockOostendorp Muziek