Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Entrada LED lamp

Muziekcentrum Oostendorp Entrada LED lamp

De Entrada LED lamp is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Entrada Musiclight LD-2C B LED lamp met adapter

Andere producten van Entrada

Lees meer over de Entrada LED lamp

Een pianolamp inclusief adapter

De Entrada Musiclight LED is een handige clip-on pianolamp met twee lampjes in elk armatuur bevestigd aan een zwanehals van 20 cm. De lamp geeft voldoende lichtopbrengst (in tegenstelling tot de modellen met minder lampjes).

LED-verlichting verbruikt bovendien zeer weinig stroom, waardoor de Entrada Musiclight LED 13 uur werkt op 3 AAA Batterijen(meegeleverd). Ideaal om bij een uitvoering of repetitie mee te nemen en op een lessenaar te plaatsen om uw partituur te verlichten.

Handig in gebruik

De heldere LED-lampjes in deze twee-armige pianolamp hoeven niet te worden vervangen. Ze geven een uniform licht zonder hotspots en hebben aan beide kopjes schakelaars waarmee u de lichtintensiteit zelf kunt regelen. De flexibele armen zijn handig voor het gebruik en het opruimen van de lampjes. Handig om op uw lessenaar te gebruiken, of bij de verlichting van uw bladmuziek op uw piano of orgel.

Stroomvoorziening

Gebruik de drie bijgeleverde AAA-batterijen of sluit de lamp aan via de meegeleverde AC-adapter t.w.v. €6,95 . Deze adapter is speciaal gemaakt voor deze pianolamp. Garantie op dit product vervalt dan ook bij gebruik van een andere adapter. De lamp kan ook gevoed worden door de USB powerkabel, die u kunt meebestellen met de Entrada Musiclight.

4.7/51918
15.95Algemene Acc. & UitbreidingDiscontinuedOostendorp Muziek