Oostendorp Flightcase Roland RD-2000

De Roland RD2000 en deze flightcase passen precies bij elkaar: een ultieme match! Deze koffer beschermt uw stage piano optimaal doordat er geen extra ruimte aanwezig is. Uw instrument kan tijdens transport dus niet bewegen en zo ook niet beschadigen.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 319,00
€ 239,00

Meer Informatie

Uw kostbare instrument uitstekend beschermd!

Als muzikant weet u als geen ander hoe belangrijk een fatsoenlijk transportmiddel kan zijn voor uw kostbare instrument. Om die reden heeft Oostendorp Muziek speciaal voor de Roland RD-2000 een flightcase op maat ontworpen. Deze luxe koffer is het resultaat! De flightcase beschikt over wieltjes aan beide kanten, een leren handvat op de zijkant, een handvat aan beide kopse kanten, twee case handles aan de bovenkant, een scharnierend deksel, butterfly locks en round ball corners.

Extra gebruikersgemak

De wieltjes aan beide kanten zorgt voor extra gemak omdat u de flightcase zo uw auto in kunt rollen, zonder de flightcase om te hoeven draaien. Met de handles aan de bovenkant drukt u de flightcase zo uw auto in. Omdat het geheel toch al zwaar genoeg is, merkt u daar op deze manier zo min mogelijk van. Ook is het altijd fijn om de wieltjes aan beide kanten te hebben, want u hoeft er niet meer over na te denken van welke kant  u de flightcase oppakt, optimale flexibiliteit dus. Deze flightcase is dus van alle gemakken voorzien, dit voor een scherpe prijs. Wij hebben deze flightcase namelijk zelf ontwikkeld en kunnen daardoor de kosten laag houden. 

Speciaal voor de Roland RD2000

De Roland RD2000 en deze flightcase passen precies bij elkaar: een ultieme match! Deze koffer beschermt uw stage piano optimaal doordat er geen extra ruimte aanwezig is. Uw instrument kan tijdens transport dus niet bewegen en zo ook niet beschadigen. Ook zit er in de hoeken bovenin extra opvulmateriaal, waardoor de piano stevig op zijn plek blijft zitten. Om uw handen toch om de strak geplaatste RD2000 te krijgen, zijn er inkepingen gemaakt in het foam. U geniet dus van maximale bescherming, evenals optimaal gebruikersgemak. Uiteraard kunt u deze flightcase ook gebruiken voor andere instrumenten, kijk dan wel even de afmetingen na zodat u zeker weet dat het past.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Artikelcode P042828
Gewicht 22,0 kg
Diepte 43,0 cm
Breedte 147,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Binnenmaat - Hoogte 21,0
Binnenmaat - Breedte 147,0 cm
Binnenmaat - Diepte 43,0