page-loader-icon

Amadeus Beethovenbank Elise PE (velours zitting)

Deze zwart hoogglans Amadeus pianobank is uitermate geschikt bij uw piano, vleugel, keyboard of digitale piano. De comfortabele velours zitting maakt uren pianospel mogelijk!

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 119,00
€ 79,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Amadeus Beethoven Elise pianobank zwart hoogglans met velours zitting

Deze Amadeus pianobank is uitermate geschikt bij uw piano, vleugel, keyboard of digitale piano. De comfortabele velours zitting maakt uren pianospel mogelijk!

Goede houding tijdens uw pianospel

Voor een prettig pianospel is een goede pianobank een vereiste. Deze Amadeus Beethovenbank is speciaal voor Oostendorp ontwikkelt aan de hand van gebruikerservaringen en wensen. Vaak wordt het belang van een goede pianobank of pianokruk over het hoofd gezien. Toch raden wij u aan om een kwalitatief goede bank aan te schaffen, zodat u tijdens uw pianospel een goede houding aanneemt. 

In hoogte verstelbaar

Deze pianobank is in hoogte verstelbaar en daarmee geschikt voor pianisten van diverse lengtes. 

Kortom een goede kwaliteit bank voor een zeer scherpe prijs!

Kiest u voor duurzaamheid, voor prijs of voor allebei?

Er zijn veel pianobanken te koop in de markt. Veelal een goedkope pianobank, gemaakt van inferieure houtsoorten, voorzien van een goedkoop verstelmechanisme en een matige afwerking van de lak. Zo’n pianokruk voelt licht aan, wiebelt al direct omdat schroeven uit lubberen in het lichte hout en het mechaniek gaat snel piepen en heeft al vanuit de fabriek teveel speling in de onderdelen.

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en wij willen alleen duurzame kwaliteit leveren voor de beste mogelijke prijs. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus waarom zou u dan een pianobank kiezen die wel snel versleten is? Ook het ontwerp van de bank is door ons bepaald. Het resultaat is een sierlijke pianobank, klassiek maar ook strak. Er is ook zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken zijn extra dik gevoerd.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt 40 tot zelfs 60% hoger. Dus met deze relatief goedkope pianokruk krijgt u zoveel mogelijk waar voor u geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze pianobanken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 9,80 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 47,00 cm
Breedte 55,50 cm
Diepte 33,50 cm
Maximale hoogte 56,00 cm
Artikelcode P040526