page-loader-icon

Amadeus D310 B digitale piano

Zoekt u een goede digitale piano met een realistische pianoklank, een stijlvol uiterlijk en een betaalbare prijs? Dan is de Amadeus D310 digitale piano echt een piano om in uw oriëntatie mee te nemen. Met gemak verslaat deze fraai vormgegeven piano de bekende merken in deze prijsklasse. Met specificaties waar je u tegen zegt.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 525,00
beleef
Amadeus D310 B digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Amadeus D310 - tweedehands

Zoekt u een goede digitale piano met een realistische pianoklank, een stijlvol uiterlijk en een betaalbare prijs? Dan is de Amadeus D310 digitale piano echt een piano om in uw oriëntatie mee te nemen. Met gemak verslaat deze fraai vormgegeven piano de bekende merken in deze prijsklasse. Met specificaties waar je u tegen zegt. Zoals de 2x 25Watt ingebouwde speakers waar de concurrentie meestal niet meer dan 10Watt levert. Deze zware versterking laat het transparante maar warme pianogeluid uitstekend tot zijn recht komen. Maar ook een microfoonaansluiting en een MP3 afspeel- én opnamefunctie maken deze piano uniek. Hieronder leest u daar meer over.

Amadeus is één van onze huismerken en is voortgekomen uit onze akoestische piano expertise. De combinatie van bijna 40 jaar ervaring en eigen productie van zowel een professionele lijn digitale piano's als ook akoestische piano's en vleugels, hebben tot dit resultaat geleid zodat ú een prachtige betaalbare digitale piano kunt aanschaffen. Een piano die u nog lang kan blijven inspireren. Er is veel tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van de D310, maar met de succesvolle lancering in de zomer van 2016 zijn wij trots op het resultaat. U betaalt bij deze Amadeus niet voor het merk, maar alleen voor de kwaliteit van de piano.

Overtuig uzelf door het beluisteren van onze recent geüploade Youtubedemonstratie. Klik hier of scroll naar boven voor deze video.

Voordelen van deze digitale piano op een rij

 • Realistische pianoklank.
 • Diverse instelmogelijkheden.
 • Fraai meubel met een luxe uitstraling.
 • Leverbaar in zwart en wit.
 • Schuifklep om de toetsen mee af te dekken.
 • Krachtige klank door het vermogen van 2x 25Watt.
 • Hoofdtelefoonhaak om de hoofdtelefoon handig op te bergen.
 • Duidelijke Nederlandstalige handleiding.
 • Mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten.
 • Lage prijs én gratis levering aan huis.
 • USB to host aansluiting voor connectie met de PC.
 • Bijna altijd ruim op voorraad.
 • 14 dagen niet goed geld terug.
 • Wordt compleet geleverd inclusief onderstel.
 • Oostendorp back-up voor al uw vragen
 • Altijd een servicemonteur bij u in de buurt voor het geval dat het nodig is.
 • Aanschaf van voordelige accessoires mogelijk via onze voordeelbundels.
 • Dubbele hoofdtelefoon aansluiting.
 • Line-out als mogelijkheid voor het aansluiten van extra versterking.
 • USB opname-/afspeelfunctie met MP3-ondersteuning.

Een microfoon aansluiten

Uniek aan deze prijsklasse is dat de Amadeus D310 beschikt over de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten. U kunt met de volumeknop voor de microfoon en de twee microfooneffecten het geluid helemaal naar eigen hand zetten. Zing de sterren van de hemel! Het geluid van de microfoon wordt tegelijkertijd met het pianogeluid over de krachtige speakers weergegeven. U kunt zelfs uw pianospel én zang tegelijk opnemen als WAV formaat op een USB stick. Dat betekent dat u zelfs uw eigen CD met zang kunt maken. Hieronder leest u daar meer informatie over. Voor een extra voordelige prijs kunt u er via onze voordeelbundels (rechts van deze pagina) ook een microfoon met verzwaard statief bij aanschaffen. Als u het scherm openklapt door op de + te klikken dan vindt u nog meer aantrekkelijke voordeelbundels!

88 aanslaggevoelige gewogen toetsen

Het klavier heeft 88 toetsen, net zo veel als bij een echte piano. Ook zijn de toetsen aanslaggevoelig. Hierdoor kunt u met gevoel spelen en veel dynamische verschillen maken in uw spel. Dynamiek en techniek leert u perfect aan, omdat de toetsen ook nog eens gewogen zijn. Dit betekent dat deze piano ook aanvoelt als een akoestische piano. De zwarte toetsen zijn mat zwart i.p.v. glad, wat prettig aanvoelt tijdens het spelen. De piano voldoet aan alle eisen die voor serieus pianoles worden gevraagd.

USB/MP3-ondersteuning

De Amadeus D310 digitale piano beschikt over een USB to device aansluiting met een MP3 functie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw favoriete muziek via een USB stick als MP3 af te spelen op de piano, maar u kunt ook tegelijk met uw muziek meespelen. U kunt zelfs uw eigen audio opnames maken op de Amadeus D310 piano! Zelfs de zang wordt erbij opgenomen bij het gebruik van een microfoon! U kunt dan uw pianomuziek delen met uw vrienden, of u maakt uw eigen CD. Een super interessante en unieke functie in deze prijsklasse! Naast zang kunt u natuurlijk ook andere geluiden opnemen via de microfoon, zoals een akoestische gitaar die met uw pianospel meespeelt. De D310 maakt samen musiceren extra leuk.

Onderhoud

De Amadeus D310 heeft eigenlijk geen enkel onderhoud nodig. Stemmen hoeft natuurlijk niet bij een digitale piano en verder kan er weinig aan stuk gaan. Mocht er wel wat aan de hand zijn, dan hebben wij altijd een technische dienst collega bij u in de buurt om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Omdat wij onze piano's door heel Nederland en België leveren, kunt u indien nodig gebruik maken van ons netwerk van elektronicatechnici. Daarom is het geen probleem als u ver bij ons vandaag woont.

Montage

De montage van de piano is eenvoudig. Zonder ervaring kost het u ongeveer 20 minuten, want het zijn slechts 5 onderdelen en alles past maar op één manier. Een goede instructie wordt in de Nederlandstalige handleiding meegeleverd.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 59,00 kg
Diepte 41,40 cm
Breedte 138,00 cm
Hoogte 81,00 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Amadeus
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P042514-DP1612189317