page-loader-icon

Bose B1 bass module

De Bose B1 Bassmodule is een professionele sub kast om een groter publiek te bereiken. Deze bassmodule van Bose kunt u aansluiten op een Bose L1 model I of model II.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 299,00
€ 241,00

Meer Informatie

De Bose B1 Bassmodule is een professionele sub kast om een groter publiek te bereiken. Deze bassmodule van Bose kunt u aansluiten op een Bose L1 model I of model II. Het is mogelijk om 1 of 2 B1 bas modules op de Bose L1 te plaatsen in elke postie die u maar wenst. De Bose B1 Bassmodule bevat een robuuste behuizing en is goed bestand tegen krassen en stoten. De bassmodule zorgt ervoor dat de lage en diepe tonen op een prachtige, volle manier worden weergegeven, dit ondanks dat de module niet zo groot is. Het lage geluid van de Bose B1 vult de klanken van de Bose L1 PA systemen op de juiste manier aan: gecombineerd is het geluid van ontzettend hoge kwaliteit.

Deze bassmodule bevat 2 speakers van elk 5.25 inch. Dit levert meer dan voldoende vermogen om tijdens live optredens en clubs te worden gebruikt. Verder is het een bassmodule die gemakkelijk mee te nemen is, door zijn (relatief) compacte formaat en lage gewicht. De Bose B1 bassmodules zijn ook aan te sluiten op de Bose A1, voor een nog dieper geluid.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Artikelcode P000109