page-loader-icon

Bose L1 Compact system

Of het nu gaat om een solo-optreden, een groepsoptreden, het afspelen van opgenomen muziek of het geven van een presentatie, met het Bose L1 Compactsysteem heeft de gebruiker volledige controle over het geluid dat de oren van de luisteraars bereikt. Het draadloze systeem is in een mum van tijd op te zetten, zonder gedoe met allerlei kabels. In een woord: ideaal!

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 999,00
€ 877,00

Meer Informatie

Of het nu gaat om een solo-optreden, een groepsoptreden, het afspelen van opgenomen muziek of het geven van een presentatie, met het Bose L1 Compactsysteem heeft de gebruiker volledige controle over het geluid dat de oren van de luisteraars bereikt. Het draadloze systeem is in een mum van tijd op te zetten, zonder gedoe met allerlei kabels. In een woord: ideaal! Dit systeem heeft ingangen voor onder andere ingangen voor microfoon en gitaar. 

Gelijkmatige spreiding

Het L1 Compact systeem bevat Spatial Dispersion™ luidsprekertechnologie voor een gelijkmatige spreiding van het geluid over het podium en het publiek. De slanke line array levert bijna 180 graden horizontale dekking zonder ‘dode plekken’. Overal is het geluid van het L1 systeem dus goed te horen. Het L1 Compact systeem wordt geleverd inclusief draagtassen voor de losse componenten, waardoor beschermen van uw systeem geen probleem meer is, ook worden 2 voedingskabels megeleverd.

Optionele uitbreiding

U kunt het systeem uitbreiden met een Bose T1 ToneMatch audio engine. Hiervoor heeft u een aparte voedingsadapter nodig.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Artikelcode P000112