page-loader-icon

Bose L1 model 1S system (incl. B2)

Of het nu gaat om een solo-optreden, een groepsoptreden, het afspelen van opgenomen muziek of het geven van een presentatie, met het Bose L1systeem kan het allemaal.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 2.099,00
€ 1.689,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 34,77 per maand

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Bose L1 model 1S Systeem met B2 Bassmodule

De Bose L1 model 1S is een PA systeem van Bose dat zorgt voor een onvergetelijke sound. Bose is een specialist op het gebied van geluid, dat is terug te zien in de L1 model 1S. Deze geluidsset is heel gemakkelijk op te zetten, makkelijker dan een normale geluidsset. Dit bespaart u een hoop tijd, waardoor u meer tijd heeft voor het spelen. De combinatie tussen de prestaties en de draagbaarheid zijn zeer goed te noemen. Het feit dat dit systeem dus zo compact is, heeft dus geen invloed op het geluid. Dit L1 systeem is dus uitermate geschikt voor artiesten die een compacte geluidsset wensen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de klank.

Ruime klank

Of het nu gaat om een solo-optreden, een groepsoptreden, het afspelen van opgenomen muziek of het geven van een presentatie, met het Bose L1systeem kan het allemaal. De L1 model 1S is compact en verticaal vormgegeven, u zult dan ook niet verwachten dat het vermogen van dit systeem ruim voldoet voor middelgrote zalen. Het tegendeel van uw verwachtingen zal waar blijken te zijn. Juist dankzij de verticale vormgeving heeft het systeem een dekking van 180 graden. De gelijke spreiding zorgt voor een ruime klank die wordt verspreid door de hele zaal.

De Bose L1 model 1S is verkrijgbaar in combinatie met verschillende versterkers en andere accessoires van Bose. In dit geval wordt de L1 model 1S geleverd met de B1 basmodule. 

B2 basmodule

De B2 basmodule van Bose kan worden aangesloten aan het L1 model 1S.  De B2 heeft 2x 10 inch woofers. Dit zorgt voor extra diepe klank in de lage klanken. De B2 is robuust vormgegeven en kan dan ook tegen een stootje. De basmodules van Bose, zowel de B1 als de B2, vullen de L1 ontzettend goed aan. De B2 heeft een diepere, lagere sound, dankzij grotere woofers. Het geluidsspectrum wordt dankzij de basmodules veel gevarieerder.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Artikelcode P000116