page-loader-icon

Bose L1 model-II system

Het Bose L1 model II systeem is een geavanceerd en draagbaar versterkersysteem voor muzikanten. Het is een alles-in-een systeem dat andere speakers en geluidssystemen overbodig maakt.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 2.299,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 47,32 per maand

Meer Informatie

Het Bose L1 model II systeem is een geavanceerd en draagbaar versterkersysteem voor muzikanten. Het is een alles-in-een systeem dat andere speakers en geluidssystemen overbodig maakt. Dit versterkingssysteem is gemakkelijk en snel op te bouwen en af te breken. De verschillende onderdelen kunnen eenvoudig in elkaar worden geklikt. Het geluid is daarnaast van ongekende klasse. Boses specialiteit op het gebied van geluid is ook in dit systeem duidelijk terug te zien. Ondanks dat het systeem zo compact is, zijn er geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de klank.

Weergaloze klank

Of het nu gaat om een solo-optreden, een groepsoptreden, het afspelen van opgenomen muziek of het geven van een presentatie, met het Bose L1 systeem kan het allemaal. De L1 model II is compact en verticaal vormgegeven, u zult dan ook niet verwachten dat het vermogen van dit systeem ruim voldoet voor middelgrote zalen. Het tegendeel van uw verwachtingen zal waar blijken te zijn. Juist dankzij de verticale vormgeving heeft het systeem een dekking van 180 graden. De gelijke spreiding zorgt voor een ruime klank die wordt verspreid door de hele zaal. Hierdoor horen de muzikanten bovendien hetzelfde als het publiek. Dit PA-systeem is geschikt voor zalen tot ongeveer 500 mensen. 

Optionele accessoires

Bose geeft u bij de L1 Model II de mogelijkheid om verschillende extra's aan te sluiten op uw PA-systeem. Zo kunt u verschillende basmodules aan sluiten, 2x een B1 of 1x een B2, om een extra diepe klank te krijgen bij de lage tonen. Verder kunt u de T1 ToneMatch audio engine van Bose aansluiten voor extra effecten en meer dan honderd verschillende presets. Informeer bij onze specialisten voor de mogelijkheden en combinaties.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042496