page-loader-icon

Bose T4S Tonematch mixer

Een kleine mixer met ontzettend veel mogelijkheden. Zo is de Bose T4S Tonematch mixer te omschrijven als het gaat om connectiviteit. De Bose T4S Tonematch mixer heeft maar liefst 4 XLR-combo aansluitingen, hiermee kunnen microfoons en instrumenten worden aangesloten op de mixer.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 599,00
€ 561,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Bose T4S Tonematch mixer

De Bose T4S Tonematch mixer zorgt voor maximale controle over je muziek. De Bose T4S Tonematch mixer heeft een 4-kanaals interface. Met de T4S kunt u allerlei effecten toepassen op uw muziek, bijvoorbeeld reverb, tremolo, chorus en delay, DSP en meer. Het geluid dat deze mixer creëert is van uitzonderlijk niveau, dit komt door de ingebouwde Tonematch-verwerker. Ondanks de vele mogelijkheden en functies, wijst het gebruik van deze mixer voor zich. De mixer heeft een interface die geschikt is voor zowel beginner als gevorderde. Bovendien beschikt de Bose T4S Tonematch mixer over een heel goede connectiviteit.

Geweldige audioverwerking

De Bose T4S Tonematch mixer zorgt door actuele effecten van hoge kwaliteit en digitale audioverwerking voor een geluid van een ontzettend hoge kwaliteit. Wanneer de Bose T4S Tonematch mixer wordt verbonden met Bose L1 en F1 systemen is er een volledige toonoptimalisatie, dat wil zeggen dat de klanken ongeëvenaard mooi zullen zijn. Deze toonoptimalisatie vindt bij de T4S plaats zonder dat er extra kabels of voeding nodig is.

Connectiviteit

Een kleine mixer met ontzettend veel mogelijkheden. Zo is de Bose T4S Tonematch mixer te omschrijven als het gaat om connectiviteit. De Bose T4S Tonematch mixer heeft maar liefst 4 XLR-combo aansluitingen, hiermee kunnen microfoons en instrumenten worden aangesloten op de mixer. Daarnaast heeft de Bose T4S Tonematch mixer 2 verschillende aux-ingangen en 2 verschillende aux sends. Ook zijn er nog aanwezig: 2 ToneMatch-uitgangen voor digitale audio, USB-a en -b poort en een hoofdtelefoonaansluiting. Verder zijn er nog gebalanceerde stereo-uitgangen en ¼" TRS-uitgangen. De mogelijkheden met deze mixer zijn dus ontzettend groot.

Handig in gebruik

De interface van de Bose T4S Tonematch mixer is intuïtief vormgegeven en daardoor makkelijk in gebruik. Aangezien deze mixer slechts 1 kg weegt, is hij ontzettend gemakkelijk mee te nemen naar optredens. Wat voor optredens extra handig is, is dat de Bose T4S Tonematch mixer verlichte tactiele bedieningselementen heeft, waardoor zelfs in omstandigheden met weinig licht de knopjes te zien zijn. Verder heeft de mixer een magnetische beschermkap om te voorkomen dat hij beschadigt. Ook heeft de Bose T4S Tonematch mixer de mogelijkheid om op een statief gezet te worden, zodat u uw mixer altijd binnen bereik heeft.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 1,90 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Hoogte 8,30 cm
Breedte 31,10 cm
Diepte 21,40 cm
Artikelcode P043161