Content Cambiare 320 blank eiken

De hoogste geluidskwaliteit en de meest realistische sample sets zijn gecombineerd bij de Content Cambiare 320. Het blank eiken meubel maakt het orgel helemaal compleet.

Lees verder >
Uitverkocht

Meer Informatie

Met de Cambiare 320 is het Content gelukt om alle reguliere digitale orgels te overtreffen. Er is gebruik gemaakt van compleet nieuwe technologie om deze hoge klankkwaliteit te creëren. Door deze technologie kunt u in uw eigen huiskamer bijvoorbeeld het orgel van de Michaelkerk in Zwolle bespelen. De Cambiare 320 heeft daarnaast de beschikking over 3 aanslaggevoelige manualen en 30 pedalen.

Sample sets

De Cambiare 320 maakt gebruikt van zogenaamde sample sets. Een sample set bevat de volledige dispositie en klank van een bekend kerkorgel. Deze sample sets worden geladen op het touchscreen van het instrument, daar wordt ook de dispositie weergegeven van het orgel dat op dat moment wordt bespeeld. Wanneer u bent uitgekeken op de dispositie van een bepaald orgel, kunt u overschakelen op een nieuw orgel.

Hoge geluidskwaliteit

Door het gebruik van een high-end audiosysteem bent u verzekerd van een onberispelijke geluidservaring, elke nuance van het orgel is namelijk te horen. Bovendien bestaat dit audiosysteem uit externe speakerzuilen, deze zorgen ervoor dat het geluid van het orgel de ruimte prachtig vult, ook wordt het ruimtelijk effect door deze speakerzuilen versterkt.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het overzichtelijke touchscreen dat wordt meegeleverd, is het gebruik van de Cambiare 320 erg gemakkelijk. Het is eenvoudig om te switchen tussen de verschillende samplesets. Andere functies, zoals bijvoorbeeld het regelen van het volume, zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Eigentijds design

Ook dit orgel voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die Content haar instrumenten oplegt. Het design is bewust modern vormgegeven, hierdoor past de Content Cambiare 320 dus perfect in elk interieur. Bij het design is ook veel aandacht uitgegaan naar de functionaliteit.

Wilt u meer weten over dit orgel en het orgel zelf bespelen? Kom dan naar onze showroom voor verdere informatie. Onze verkopers willen u graag meer vertellen over de vele mogelijkheden van dit prachtige instrument.

Let op: de afbeelding die getoond wordt komt niet volledig overeen met de werkelijke Cambiare 320! De vormgeving van de kast is namelijk iets anders.

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen Afhankelijk van de dispositie van het orgel dat wordt bespeeld
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen Ethernet, hoofdtelefoon, USB
Artikelcode P042335