Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Digital Classic

Sorteer op: Merk:

Resultaten 1 - 30 van 40


De Digital Classic is het neusje van de zalm op het gebied van digitale piano’s.

De Digital Classic is ontwikkeld door Muziekcentrum Oostendorp. Vaak hoorden wij van klanten dat een digitale piano erg interessant kan zijn vanwege de voordelen van een digitaal instrument. Het enige probleem waar veel klanten tegenaan liepen is het uiterlijk van een digitale piano.

Lees meer over de Digital Classic

Uitstraling

Daarom hebben wij de Digital Classic ontwikkeld. Het is een digitale piano maar dan in de kast gebouwd van een echte piano. Hierdoor is er geen verschil te zien tussen een akoestische piano en een Digital Classic.

Pianoklank

Naast het prachtige uiterlijk van de Digital Classic piano’s is de klank ook voortreffelijk. Dit komt doordat we gebruik maken van de beste samples die er te krijgen zijn van Yamaha. Ook de klavieren zijn door Yamaha ontwikkeld. Doordat de speakers in de pianokast zijn geassembleerd heeft de piano een zeer natuurlijke klank. De pianokast is niet alleen mooi om te zien, maar fungeert ook als klankkast.

Scherpe prijs

Doordat de productie geheel in eigen handen is, kunnen we u deze digitale piano’s voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Kijkt u ook op onze speciale website over de Digital Classic voor meer informatie!

Meer informatie

U kunt meer informatie over prijzen, specificaties en huurmogelijkheden van onze Digital Classic modellen vinden op onze Digital Classic pagina.

Resultaten 1 - 30 van 40

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918