Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe III PWH chroom

Muziekcentrum Oostendorp Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe III PWH chroom

De Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe III PWH chroom is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe III PWH chroom

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe III PWH chroom

Digital Classic Mini Grand Deluxe III: tijdloze uitstraling, geweldige klank

De Digital Classic Mini Grand Deluxe III combineert de voordelen van een digitale piano met de tijdloze uitstraling van een klassieke vleugel. Met deze digitale piano heeft u niet alleen een goede pianoklank, maar beschikt u tevens over diverse extra functies, waaronder een metronoom, extra klanken en een opnamemogelijkheid.

Uniek en topkwaliteit

De binnenzijde van deze bijzondere vleugel bestaat uit Yamaha-onderdelen en is dus van topkwaliteit. Zowel de hardware als de pianosample zijn van Yamaha afkomstig. De Digital Classic is de enige digitale piano die uitgevoerd is in een echte klassieke kast.

Verschil tussen de Elite en de Deluxe

Het Deluxe model is goedkoper, maar voor de meerprijs van de Elite krijgt u wel veel meer piano. Allereerst heeft de Elite een beter klavier met Ivory touch toetsbeleg wat u meer verbinding geeft met de piano tijdens het pianospelen. Het klavier voelt ook degelijker aan, speelt iets zwaarder en voelt daarom meer als een echte piano en ook als u met hoofdtelefoon op speelt dan is het klavier stiller. Ook de versterking is beter en de speakers zijn groter waardoor de geluidsweergave beter is. De combinatie met de betere pianosample geeft nog meer de beleving van een echte piano.

De Elite heeft een input voor het aansluiten van een USB stick. Daarop kunt u uw opnames zetten (en afspelen). Het Deluxe model heeft deze mogelijkheid niet en daar neemt u uw volgende opname over de oude heen. Verdere verschillen zijn dat de extra klanken die de Elite heeft ook betere samples zijn en daarom realistischer klinken. Maar vooral de pianosample met het betere klavier zorgt bij de Elite voor een beduidend betere speelbeleving. U kunt in onze showroom de verschillen zelf uit komen proberen.

Echte resonantie

Doordat de digitale piano in een echte klassieke kast zit resoneert deze kast mee met uw pianospel. Een optimale beleving is het resultaat: geniet van de vele voordelen die een Digital Classic met zich mee brengt.

Naar uw smaak gebouwd

De Digital Classic wordt standaard uitgevoerd in zwart hoogglans. Andere kleuren zijn optioneel tegen een meerprijs. De kleur van het metalen beslag is naar keuze: chroom of messing.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
3195.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek