Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Oostendorp Digital Classic Superior III PE chroom

Muziekcentrum Oostendorp Oostendorp Digital Classic Superior III PE chroom

De Oostendorp Digital Classic Superior III PE chroom is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Superior III PE chroom

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Oostendorp Digital Classic Superior III PE chroom

Het topmodel van de Digital Classic-lijn!

De Digital Classic Superior III combineert de voordelen van een digitale piano met de tijdloze uitstraling van een klassieke pianokast. Met een Digital Classic heeft u niet alleen een goede pianoklank, u beschikt tevens over diverse extra functies, waaronder een metronoom, extra klanken en een opnamemogelijkheid. Wilt u dit prachtige instrument proberen? Kom langs voor een demonstratie en ervaar de Digital Classic.

Uitstekende kwaliteit en prachtig vormgegeven

De Digital Classic Superior III is hét topmodel uit de Digital Classic serie! Behalve de kast en luidsprekers zijn alle gebruikte onderdelen van Yamaha origine. Wij gebruiken de uitmuntende klankbron van Yamaha omdat zij bekend staan dat ze enkel en alleen A-kwaliteit produceren. Door het gebruik van een zeer degelijk luidspreker- en versterkersysteem, met 8 luidsprekers, heeft de klank een reikwijdte van een akoestische piano. Het houten klavier geeft u een speelervaring die erg dicht in de buurt komt van een akoestisch instrument.

Alle voordelen van een digitale piano

Het grootste voordeel van een digitale piano is dat deze geen bijzonder onderhoud nodig heeft. Hij hoeft namelijk nooit gestemd te worden, dus u bespaart jaarlijks extra kosten! Bovendien is hij veel minder gevoelig voor luchtvochtigheid dan een gewone piano. U kunt hem dus veel makkelijker in verschillende ruimtes plaatsen.

Door onze exclusieve samenwerking met Yamaha hebben wij dit unieke concept kunnen realiseren: de realistisch weergegeven pianoklank en het uitstekende klavier zorgen voor een indrukwekkende ervaring.  De Digital Classic is de enige digitale piano die uitgevoerd is in een échte klassieke kast.

Stel uw Digital Classic zelf samen!

De Digital Classic wordt standaard uitgevoerd in zwart hoogglans. Andere kleuren zijn ook mogelijk tegen een meerprijs (wit hoogglans, wit mat, zwart mat, eiken, mahonie hoogglans, piramide mahonie hoogglans en wortelnoten hoogglans). De kleur van het metalen beslag is naar keuze: chroom of messing.

Bekijk ook onze andere uitvoeringen van de Digital Classic! Elke piano is custom-made, dus u kunt zelf de kleur en uitvoering bepalen.

Benieuwd naar deze Digital Classic? Kom langs bij onze winkel in Wezep en laat u adviseren over dit unieke concept. De koffie staat al klaar!

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
5995.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek