Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Amadeus D300 Digitale Piano

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus D300 Digitale Piano

De Amadeus D300 Digitale Piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Amadeus D-300 B digitale piano

Andere producten van Amadeus

Lees meer over de Amadeus D300 Digitale Piano

Amadeus D300 - stijlvol en betaalbaar

Zoekt u een goede digitale piano met een realistische pianoklank, een stijlvol uiterlijk en uiterst betaalbaar? Dan is de Amadeus D300 piano echt iets voor u. Deze fraaie digitale piano, boordevol mogelijkheden, heeft een mooi en vol pianogeluid wat uniek is in deze prijsklasse. Amadeus is een van onze huismerken en is voortgekomen uit onze expertise. De combinatie van ruim 39 jaar ervaring en eigen productie, zorgen ervoor dat u voor een zeer vriendelijke prijs een prachtige digitale piano kunt aanschaffen.

88 aanslaggevoelige toetsen

Het klavier heeft 88 toetsen, net zo veel als bij een echte piano. Ook zijn de toetsen aanslaggevoelig. Hierdoor kunt u met gevoel spelen en veel dynamische verschillen maken in uw spel. Dynamiek en techniek leert u perfect aan, omdat de toetsen ook nog eens gewogen zijn. Dit betekent dat deze piano ook aanvoelt als een akoestische piano.

USB stick met MP3 functie

De Amadeus D300 digitale piano beschikt over een USB to device aansluiting met een MP3 functie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw favoriete muziek af te spelen op de piano, maar u kunt ook met uw muziek meespelen. U kunt zelfs uw eigen MP3 opnames maken op de Amadeus D300 piano! U kunt dan uw pianomuziek delen met uw vrienden, of u maakt uw eigen CD. Een super interessante en unieke functie in deze prijsklasse!

Voordelen van deze digitale piano

  • volle klank
  • zwart-mat meubel
  • keyboardfunctionaliteit
  • dubbele hoofdtelefoonuitgang
  • line-out voor eventuele extra versterking
  • USB-aansluiting

Velen gingen u voor

Al ruim tweeduizend klanten hebben wij blij mogen maken met onze eigen pianomerken. Laat u overtuigen door de prijs-kwaliteitsverhouding van de Amadeus D300 en haal daarmee een prachtige digitale piano tegen een scherpe prijs in huis. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Amadeus D300 kunt u hier de handleiding gratis downloaden. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om naar de showroom te komen om de D300 te beluisteren en te bespelen. 

4.7/51918
599.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek