Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Digital Classic Deluxe II Wit Hoogglans (chroom)

Muziekcentrum Oostendorp Digital Classic Deluxe II Wit Hoogglans (chroom)

De Digital Classic Deluxe II Wit Hoogglans (chroom) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Deluxe II PWH chroom

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Digital Classic Deluxe II Wit Hoogglans (chroom)

De Digital Classic Deluxe Wit Hoogglans II bevat de goede dingen van digitale piano’s en dat wordt gemixt met de uitstraling van een klassieke pianokast. Met de Digital Classic heeft u niet alleen een goede pianoklank, maar beschikt u tevens over diverse extra functies.

Die extra functies zijn:

  • een metronoom
  • extra klanken
  • een opnamemogelijkheid.

Naar uw smaak gebouwd

De Digital Classic wordt standaard uitgevoerd in zwart hoogglans. Andere kleuren zijn optioneel tegen een meerprijs (wit mat, zwart mat, eiken, mahonie hoogglans, piramide mahonie hoogglans en wortelnoten hoogglans). De kleur van het metalen beslag is naar keuze: chroom of messing. Let op: bij de Digital Classic Wit Hoogglans is het beslag altijd chroom en kunt u geen messing beslag kiezen!

Verschil met de basic

In vergelijking met de Digital Classic Basic heeft deze piano heeft een betere pianosample en een stiller klavier met matte, zwarte boventoetsen, hetgeen prettiger speelt dan glimmende toetsen. De Digital Classic Deluxe beschikt over extra speakers en versterking onder in de kast. Dit geeft de piano een volle natuurlijke klank.

Uniek concept

De binnenzijde van deze bijzondere piano’s is gebouwd uit Yamaha-onderdelen en is dus van topkwaliteit. Zowel de hardware als de pianosample is allemaal van Yamaha. De Digital Classic is de enige digitale piano die uitgevoerd is in een echte klassieke kast.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
2895.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek