Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Digitale Piano zwart

Muziekcentrum Oostendorp Digitale Piano zwart

De Digitale Piano zwart is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Entrada D-100A B digitale piano

Andere producten van Entrada

Lees meer over de Digitale Piano zwart

Momenteel is deze piano uitverkocht. Maar rond 12 juli 2016 krijgen we de nieuwe levering piano's bij ons binnen. U kunt zich daar vrijblijvend alvast voor inschrijven door een mail te sturen naar info@oostendorp-muziek.nl. Wij informeren u dan per e-mail als de nieuwe zending binnen is gekomen.

Let op: door een zeer succesvolle inruilactie met de Entrada D100A piano hebben wij een aantal ingeruilde modellen staan. Deze zijn niet online te bestellen, maar op te halen bij onze showroom in Wezep. U bespaart dus nogmaals € 100,- op de toch al scherpe prijs. Als de achterbank van uw auto plat gelegd kan worden, dan helpen wij u mee om de piano in uw auto te plaatsen. U kunt dan dezelfde dag nog pianospelen. U bent van harte welkom.

En omdat de zwart matte versie momenteel niet leverbaar is, geven wij u op de zwart hoogglans versie van 1 juni tot12 juli 2016 € 75,- extra korting. Dus voor een meerprijs van slechts € 50,- heeft u dus een piano met echte hoogglans pianolak! Klik hier om naar de pagina van deze piano te gaan. Deze krijgt u dan nieuw in doos geleverd. U kunt hem online bestellen of ophalen in onze winkel (waar wij ook een model opgesteld hebben staan om uit te proberen).

Betaalbare kwaliteit

Zoekt u een betaalbare digitale piano voor uzelf of voor uw kind? Deze digitale piano van ons huismerk Entrada is wat u zoekt. Een volwaardige digitale piano met een goed klavier en een prettige klank!

Voor een scherpe prijs krijgt u een digitale piano inclusief onderstel, welke geschikt is om de eerste jaren te gebruiken voor bijvoorbeeld pianolessen. U hebt de beschikking over:

  • Een digitale piano met een volledig aanslaggevoelig pianoklavier (88 gewogen toetsen)
  • Een goede pianoklank
  • Een hoofdtelefoonaansluiting (zodat u altijd kunt oefenen)

Amadeus D300: extra kwaliteit, kleine meerprijs

De Entrada D100a is een prima starterspiano voor beginnende pianisten. Bent u op zoek naar een digitale piano met nog meer kwaliteit? Bekijk dan ook eens de Amadeus D300. Voor een kleine meerprijs koopt u een digitale piano met een extra mooie klank, welke ook voor de iets meer ontwikkelde speler een mooie investering is. Zo komt u al aardig in de buurt van een echte akoestische piano en heeft voor vele jaren een prachtige digitale piano in huis.

Gratis bezorging van de Entrada D100a

Beluister de geluidsfragmenten en bestel online, of kom langs in onze winkel. De piano is mee te nemen in de gemiddelde auto. U kunt de piano ook gratis thuis laten bezorgen.

Gemakkelijk te monteren

Het monteren van de Entrada D100A is een fluitje van een cent. Binnen 20 minuten kunt u pianospelen.

Lees de reviews van andere klanten

Meer dan 1000 klanten gingen u voor en zijn erg tevreden over de mogelijkheden van deze beginnerspiano. Lees hun ervaringen in het review gedeelte onderaan de pagina.

Heeft u vragen?

Als u meer informatie wilt over de Entrada D100A kunt u hier de handleiding gratis downloaden. Niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen over een ander instrument bel of mail ons dan. We helpen u graag verder.

4.7/51918
449.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek