Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Entrada D110 B digitale piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Entrada D110 B digitale piano (tweedehands)

De Entrada D110 B digitale piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Entrada D110 B digitale piano

Andere producten van Entrada

Lees meer over de Entrada D110 B digitale piano (tweedehands)

Betaalbare kwaliteit - tweedehands mét garantie!

Zoekt u een betaalbare digitale piano voor uzelf of voor uw kind? Grote kans dat deze digitale piano van ons huismerk Entrada is wat u zoekt. Een volwaardige digitale piano met een goed klavier en een prettige klank. Oostendorp werkt nauw samenwerken met de fabrikant en wij participeren in de ontwikkeling. U heeft dan niet alleen een piano die aan alle eisen voor pianoles voldoet, maar omdat u direct bij de bron koopt betaalt u ook nog eens weinig geld voor veel kwaliteit. 

Zo hebben wij voor u geregeld dat deze piano maar liefst 2x 25Watt aan vermogen heeft, wat echt uniek is in deze prijsklasse. Andere merken komen meestal niet verder dan 2x 10Watt. De adviesprijs is berekend door alle specificaties bij elkaar op te tellen en te berekenen wat zo'n piano normaal gesproken zou moeten kosten.

Voor deze lage prijs heeft u een uitstekende starterspiano. Deze is niet alleen geschikt is om de eerste jaren te gebruiken voor bijvoorbeeld pianolessen, maar is ook geschikt wanneer u lekker op uw eigen manier wilt gaan spelen. U heeft de beschikking over:

 • Een digitale piano met een volledig aanslaggevoelig pianoklavier (88 gewogen toetsen).
 • Halfdemperfunctie (uniek in deze prijsklasse!)
 • Een prima, warme pianoklank.
 • Veel instelmogelijkheden.
 • Voordelige accessoires die u via onze voordeelbundels aan kunt schaffen (zie rechts van deze pagina).
 • Twee hoofdtelefoonaansluitingen (u kunt dus zelf samen spelen met 2 hoofdtelefoons).
 • Hoofdtelefoonhaak om de hoofdtelefoon handig op te bergen.
 • Leverbaar in zwart en wit.
 • De mogelijkheid om met 128 verschillende ritmes mee te spelen (i.p.v. een saaie eentonige metronoom).
 • Een line-out voor als extra versterking aan wilt sluiten.
 • USB-aansluiting voor connectie met uw PC.
 • Een degelijk, robuust en mooi digitale pianomeubel.
 • Altijd een servicemonteur bij u in de buurt mocht het nodig zijn.
 • 14 dagen niet goed geld terug.
 • Bijna altijd ruim op voorraad.
 • Afdekklep over de toetsen.
 • En wordt voor deze prijs ook nog eens geleverd inclusief onderstel!

Benieuwd naar de klank van de Entrada D110? Luister alvast naar de Youtube video die u kunt vinden onderaan deze pagina.

U kunt hier de handleiding van de Entrada D110 online inzien. Zo kunt u zich alvast inlezen over de mogelijkheden van dit topinstrument.

88 aanslaggevoelige gewogen toetsen

Het klavier heeft 88 toetsen, net zo veel als bij een echte piano. Ook zijn de toetsen aanslaggevoelig. Hierdoor kunt u met gevoel spelen en veel dynamische verschillen maken in uw pianospel. Dynamiek en techniek leert u prima aan, omdat de toetsen ook nog eens gewogen zijn. Dit betekent dat de toetsen zoveel mogelijk aanvoelen als de aanslag van een akoestische piano. De zwarte toetsen zijn mat zwart i.p.v. glad, wat prettig aanvoelt tijdens het spelen.

Eigen ontwikkeling

Doordat wij deze piano zelf ontwikkeld hebben, omzeilen wij de tussenhandel. Dit instrument is daarom letterlijk een goedkope digitale piano! Wij kopen de piano rechtstreeks in en daardoor betaalt u een lage prijs. De expertise van Oostendorp ligt al 40 jaar op het gebied van toetsinstrumenten. Omdat wij ook onze eigen lijn digitale piano's in het hoge segment (Digital Classic) en akoestische piano's en vleugels (Sebastian Steinwald) produceren, hebben wij deze expertise ook gebruikt voor de ontwikkeling van deze goedkopere lijn digitale piano's. Oostendorp is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Entrada D110 digitale piano.

Onderhoud

Het onderhouden van de Entrada D110 is eenvoudig. De piano heeft namelijk geen onderhoud nodig. Uiteraard is stemmen niet nodig zoals bij een echte piano het geval is. En verder kan er weinig stuk gaan aan deze piano. Mocht er wel wat aan de hand zijn, dan hebben wij altijd een technische dienst collega bij u in de buurt om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Omdat wij onze piano's door heel Nederland en België leveren, kunt u indien nodig gebruik maken van ons netwerk van elektronicatechnici.

Opvolger van de bekende Entrada D100A

Mogelijk kent u de Entrada D100A beginnerspiano. De D110 is daar sinds juli 2016 de opvolger van. Voor dezelfde scherpe prijs die u van ons gewend bent bieden wij nu de Entrada D110 aan. Ten opzichte van de Entrada D100A heeft de Entrada D110 een sterk verbeterde pianoklank, maar ook een betere versterker en speakers (2x 25Watt i.p.v. 2x 14Watt). Het uiterlijk en de meeste functies zijn hetzelfde gebleven. Ruim 2240 klanten gingen u al voor met het aanschaffen van de Entrada D100A. Check de recensies over de tevredenheid van al deze mensen met de D100A en de mogelijkheden die deze goede beginnerspiano biedt.

Heeft u vragen?

Als u meer informatie wilt over de Entrada D110 kunt u hier de handleiding gratis downloaden. Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen over de D110 of een ander instrument? Bel of mail ons dan via 038-376 2954 of verkoop@oostendorp-muziek.nl! Wij helpen u graag verder.

4.7/51918
475.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek