Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Kawai CA-98 W digitale piano

Muziekcentrum Oostendorp Kawai CA-98 W digitale piano

Kawai CA-98 digitale piano White

Deze waardige opvolger van de Kawai CA-97 combineert Kawai’s gerenommeerde GF II klavier, de geweldige SK-EX toongenerator en kwaliteits-samples met zeer goede audio en speakers voor een scherpe prijs.

Prachtige pianoklank

Met drie prachtige concertvleugels aan boord, de SK-EX, SK-5 en de EX, waant u zich met de Kawai CA-98 digitale piano zo in een concertzaal. Deze beroemde concertvleugels worden zeer realistisch gereproduceerd door de CA 98 met behulp van Harmonic Imaging XL en SK-EX Rendering Sound technologie. Harmonic Imaging XL zorgt voor een uniek toonkarakter van elke aanslag, hoe hard u een toets aanslaat bepaalt namelijk niet alleen het volume, maar ook het karakter van het geluid. Daarnaast heeft de CA98 zeer realistische Resonance Modelling, u hoort in uw spel demper-, en snaarresonantie, maar ook resonantie van de klankkast. In combinatie met een genereuze polyfonie van 256 tonen, merkt u nauwelijks meer het verschil met een echte piano. De Virtual Technician app die u met de CA 98 kunt verbinden geeft u de unieke mogelijkheid om wel 19 parameters van de klank van de piano aan te passen.

Verbluffende audiokwaliteit

Op gebied van audio output is de CA-98 een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Toonaangevende Japanse audio producent Onkyo heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van het innovatieve 6-speakersysteem met een derde-generatie TwinDrive Soundboard Speaker systeem. Deze unieke akoestische projectie-technologie maakt gebruikt van een echt houten klankbord. De klankweergave is daardoor ongelooflijk helder en ontzettend natuurlijk. Ook het spelen met de hoofdtelefoon blijft een geweldige ervaring dankzij de Discrete Spectra Modus.

Bijzonder authentiek klavier

De CA98 is uitgerust met Kawai Grand Feel II mechaniek. Zoals de naam al suggereert is het klavier ontworpen om een zo authentiek mogelijk speelgevoel te geven. De toetsen in dit klavier zijn langer dan bij de gemiddelde digitale piano en zoals bij een vleugel bewegen de toetsen zich zacht op een balansbalk. Daarnaast zijn er wel drie sensoren voor elke toets, waar de meeste digitale piano's maar twee sensoren hebben. De derde sensor zorgt voor optimale repetitie en geeft u meer spelcontrole. Uw staccato en legato spel komen prachtig tot expressie. De speelervaring van de Kawai CA-98 digitale piano komt kortom ontzettend dichtbij de ervaring van een akoestische piano.

Extra functies

Al ligt de focus van de Kawai CA-98 digitale piano op de akoestische piano, er is geen gebrek aan extra functies. Zo heeft de CA98 ook een ruime keuze van 88 extra geluiden, zoals e-piano's, drawbar-, en kerkorgels, strings, zang en synthesizer pads om naar hartelust te bespelen of om creatieve combinaties van geluiden mee te maken met de Duo modus. Met de Vier Handen modus kunt u het klavier in twee onafhankelijke 44-toetsen secties verdelen, bijvoorbeeld handig bij pianolessen. Ook heeft de Kawai CA98 een uitgebreide ingebouwde demo-, en lesfunctie waarmee u onder andere de linker-,en rechterhand apart kunt instuderen. Daarnaast kunt u de piano verbinden met een telefoon, tablet of laptop via bluetooth en daarmee de mogelijkheden verbreden met educatieve apps, apps met bladmuziek, performance apps en meer.

Productspecificaties
Merk
Kawai
Gewicht
± 85,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 113,00 (kilogram)
Afmetingen
145,5 x 46,5 x 94,0 (cm)
Meegeleverde accessoires
handleiding (Engels), netsnoer
Uitvoering
white
Kleurcode
W
Aantal toetsen
88
Klavier
Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Pedalen
3
Afsluitbaar
ja
Soort display
LCD monochroom
Touchscreen
nee
Ingebouwde speakers
ja
Vermogen
3 x 45W
Toongenerator
Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Polyfonie
256
Aantal klanken
88
Aantal stijlen
0
Effecten
Reverb 6 types, Ambience 10 types, Effects (24 types)
Artikelcode
P043109
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
5 jaar garantie
€ 3.845,00
€ 3.398,00 (incl. 21% b.t.w.)
Voordeelbundels (max 2 per instrument)
Amadeus VL-300 S vleugellamp (pianolamp voor vleugel)
+ € 39.95(u bespaart € 59,05)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 29.95(u bespaart € 49,05)
Sennheiser HD 600
+ € 275.00(u bespaart € 54,00)
Beschikbare uitvoeringen
Kawai CA98 SB digitale piano
Kawai CA98 R digitale piano
Kawai CA98 PE digitale piano
4.7/51918
3398.00Digitale PianoOut of stockOostendorp Muziek