Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Kawai CL-36 W

Muziekcentrum Oostendorp Kawai CL-36 W

De Kawai CL-36 W is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai CL 36 W digitale piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai CL-36 W

De Kawai CL 36 is een digitale piano die van goede kwaliteit is, dat met een zacht prijsje. De CL36 lijkt veel op het kleinere broertje in deze serie, de CL26, toch heeft deze digitale piano verschillende nieuwe functies. Ook zijn er nog verbeteringen doorgevoerd door Kawai. De CL36 heeft onder andere een nieuw klaviermechaniek, het zogenaamde Responsiver Hammer Imaging™ klavier. Daarnaast heeft de CL 36 verschillende handige functies zoals de Lessonfunctie, hiermee kunt gemakkelijk uw pianospel oefenen en verbeteren. Een andere handige functie is de ingebouwde metronoom, deze handige feature helpt u bij het houden van het juiste tempo.

Natuurlijk klavier

Deze digitale piano beschikt over de Progressive Harmonic Imaging™ technologie. Met deze techniek is Kawai erin geslaagd de authentieke piano klank heel goed te benaderen. Alle 88-toetsen zijn gesampeld en met het Responsive Hammer klaviermechaniek voelt u bijna niet dat u op een digitale piano speelt. Het klavier heeft een Ivory Touch, dit houdt in dat het dezelfde vochtabsorberende werking heeft als echt ivoor, bovendien voelen de toetsen daardoor aan als die van een akoestische piano.

Prachtige klanken

Beide modellen uit de CL-serie van Kawai hebben beschikking over de klanken van een concertvleugel van Kawai. De kwaliteit van deze klanken is daardoor ontzettend hoog. Dankzij deze hoge kwaliteit is de klank van de CL-36 erg dynamisch.

Moderne uitstraling

De CL-serie staat er om bekend dat de vormgeving van de instrumenten erg modern is. Zo ook de CL-36, de kast is prachtig, strak vormgegeven en past daardoor perfect in een modern interieur. Bovendien is deze digitale piano van Kawai ook erg slank en compact, ideaal voor kleine ruimtes.

Lesson functie

De geïntegreerde Lesson functie biedt ideale oefenmogelijkheden. De vierhandig modus maakt zelfs het muziek maken en oefenen met zijn tweeën aan een piano mogelijk. De stukken kunnen in verschillend tempo worden afgespeeld.

4.7/51918
759.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek