Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai CN 25 R digitale piano

Muziekcentrum Oostendorp Kawai CN 25 R digitale piano

De Kawai CN 25 R digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai CN 25 R digitale piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai CN 25 R digitale piano

Kawai CN 25 R Digitale piano

De nieuwste digitale piano uit de CN-serie van Kawai is de CN 25. Deze uitvoering in de kleur Rosewood beschikt over een nieuw Responsive Hammer 3 klavier, Ivory Touch oppervlak van de toetsen en drukpunt simulatie. Zo krijgt u volledige controle over uw pianospel. Het zeer geavanceerde luidsprekersysteem geeft de pianoklanken perfect weer. Dit wordt mede door de Progressie Harmonic Imaging technologie en 88 toetsen sampling mogelijk gemaakt. De CN 25 is gemaakt in de kleuren zwart, rosewood en wit.

Kawai Concertvleugel klank

In deze digitale piano is de wereldberoemde Kawai Concertvleugel klank opgenomen. Alle 88 toetsen van deze prachtige akoestische vleugel zijn opgenomen en geanalyseerd. Daarna is de klank overget in de CN 25. De klank wordt door middel van de Progressive Harmonic Imaging op natuurlijk wijze gereproduceerd. Met de Virtual Technician kunt u de klank perfect aanpassen naar uw eigen wensen. U kunt bijvoorbeeld intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergelui, hamergeluid en vele andere details afzonderlijk instellen. 

RH 3 klavier met 88 toetsen

Het nieuwe klavier is ontwikkelt om de fijne, natuurlijk aanslag van een vleugel zo goed mogelijk te reproduceren. Het 3-voudige sensor systeem en de drukpunt simulatie zorgen voor optimale spelcontrole.

Andere nieuwe functies

  • Vocal Assist vereenvoudigt de bediening door gebruik te maken van gesproken tekst bij de bediening van de digitale piano. De Vocal Assist geeft aan welke instellingen zijn gekozen;
  • Sound Preview zorgt voor een goed overzicht van de verschillende klanken;
  • Lesson Function ondersteunt u bij het leren pianospelen met diverse etudes;
  • Vierhandige modus zorgt ervoor dat u samen met uw leraar, familie of vrienden in dezelfde octaaf kunt spelen.

Aansluitingen CN 25 R

Met de USB-to-host aansluiting kan de CN25 aangelosten worden aan een computer. De MIDI aansluitingen zorgen voor verdere mogelijkheden.

De CN 25 R maakt muziekmaken een plezier

De grote lessenaar biedt volop ruimte voor uw bladmuziek en kan in diverse standen ingesteld worden. De Grand Feel pedalen bieden een authentieke druk en maximale controle tijdens uw pianospel. Het is een plezier om uren muziek te maken met deze prachtige nieuwe digitale piano van Kawai. De CN25 is vanaf oktober leverbaar bij Muziekcentrum Oostendorp. U kunt uw exemplaar alvast bestellen. Onze adviseurs informeren u over de levertijden. 

4.7/51918
1443.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek