Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai CN 35 B digitale piano

Muziekcentrum Oostendorp Kawai CN 35 B digitale piano

De Kawai CN 35 B digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai CN 35 B digitale piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai CN 35 B digitale piano

Kawai CN 35 Digitale Piano

In het najaar van 2014 lanceert Kawai een nieuwe CN serie, waaronder de Kawai CN 35. Deze digitale homepiano is uitgerust met een Responsive Hammer 3 klavier met drukpuntsimulatie. De 88 toetsen zijn bovendien voorzien van Ivory Touch oppervlak voor een authentieke speelbeleving. U krijgt met dit vernieuwde klavier volledige controle over uw pianospel. De CN 35 is leverbaar in de kleuren zwart (B), rosewood (R) en wit (W).

Kawai Concertvleugel klank

U beschikt met de CN 35 over de prachtige klank van de Kawai Concertvleugel. Deze wereldberoemde vleugel is volledig geanalyseerd alvorens de klank is overgebracht in de nieuwe CN-serie. De klank wordt door middel van de Progressive Harmonic Imaging op natuurlijk wijze gereproduceerd. Met de Virtual Technician kunt u de klank naar eigen wens invullen. U kunt onder andere de intonatie, snaar- en demperresonantie, demper- en hamergeluid afzonderlijk instellen.

Andere nieuwe kenmerken

  • Vocal Assist vereenvoudigt de bediening door gebruik te maken van gesproken tekst bij de bediening van de digitale piano.
  • De Vocal Assist geeft aan welke instellingen zijn gekozen;
  • Sound Preview zorgt voor een goed overzicht van de verschillende klanken;
  • Lesson Function ondersteunt u bij het leren pianospelen met diverse etudes;
  • Vierhandige modus zorgt ervoor dat u samen met uw leraar, familie of vrienden in dezelfde octaaf kunt spelen.

Aansluitingen

Met de USB-to-host aansluiting kan de CN35 aangesloten worden aan een computer. De MIDI aansluitingen zorgen voor verdere mogelijkheden. Tevens kunt u twee hoofdtelefoons aansluiten zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt musiceren. 

Verschillende Kawai CN 25 en CN 35

De Kawai CN 35 beschikt over een zeer uitgebreide klankenbibliotheek van 336 klanken, inlcusief een 12-tal drumkits. Bij de CN 25 kunt u kiezen uit 19 klanken. De maximale polyfonie van de CN 35 is 256, bij de CN 25 is dat 192. Ook op het gebied van effecten brengt de CN 35 meer mogelijkheden met zich mee. Welke uitvoering u ook kiest, u weet zeker dat u Kawai kwaliteit in huis haalt!

Uren speelplezier met de Kawai CN35

De grote lessenaar biedt volop ruimte voor uw bladmuziek en kan in diverse standen ingesteld worden. De Grand Feel pedalen bieden een authentieke druk en maximale controle tijdens uw pianospel. Het is een plezier om uren muziek te maken met deze prachtige nieuwe digitale piano van Kawai. 

4.7/51918
1768.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek