Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai CN 35 R digitale piano

Muziekcentrum Oostendorp Kawai CN 35 R digitale piano

De Kawai CN 35 R digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai CN 35 R digitale piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai CN 35 R digitale piano

Kawai CN 35 R digitale piano

De nieuwe CN 35 van Kawai is een eersteklas digitale piano. Het nieuwe RH3 klavier, met drukpuntsimulatie met 88 Ivory Touch toetsen, zorgt voor een authentieke speelbeleving. U krijgt met dit klavier volledige controle over uw pianospel. De CN 35 is beschikbaar in de kleuren zwart (B), rosewood (R) en wit (W). Ook het luidsprekersysteem heeft een upgrade gekregen waardoor de klankoverdracht zowel voor uw als uw toehoorders als zeer aangenaam en rijk ervaren zal worden. 

Responsive Hammer 3 klavier

Het nieuwe klavier is ontwikkelt om de fijne, natuurlijk aanslag van een vleugel zo goed mogelijk te reproduceren. Het 3-voudige sensor systeem en de drukpunt simulatie zorgen voor optimale speelcontrole.

Prachtige concertvleugelklank

U beschikt met de CN 35 over de prachtige klank van de Kawai Concertvleugel. Deze wereldberoemde vleugel is volledig geanalyseerd alvorens de klank is overgebracht in de nieuwe CN-serie. De klank wordt door middel van de Progressive Harmonic Imaging op natuurlijk wijze gereproduceerd. Met de Virtual Technician kunt u de klank naar eigen wens invullen. U kunt onder andere de intonatie, snaar- en demperresonantie, demper- en hamergeluid afzonderlijk instellen.

Ander nieuwe kenmerken

  • Vocal Assist vereenvoudigt de bediening door gebruik te maken van gesproken tekst bij de bediening van de digitale piano. De Vocal Assist geeft aan welke instellingen zijn gekozen;
  • Sound Preview zorgt voor een goed overzicht van de verschillende klanken;
  • Lesson Function ondersteunt u bij het leren pianospelen met diverse etudes;
  • Vierhandige modus zorgt ervoor dat u samen met uw leraar, familie of vrienden in dezelfde octaaf kunt spelen.

Aansluitingen

Met de USB-to-host aansluiting kan de CN35 aangelosten worden aan een computer. De MIDI aansluitingen zorgen voor verdere mogelijkheden.

Verschillende Kawai CN 25 en CN 35

De Kawai CN 35 beschikt over een zeer uitgebreide klankenbibliotheek van 336 klanken, inlcusief een 12-tal drumkits. Bij de CN 25 kunt u kiezen uit 19 klanken. De maximale polyfonie van de CN 35 is 256. bij de CN 25 is dat 192. Ook op het gebied van effecten brengt de CN 35 meer mogelijkheden met zich mee.

Kortom de Kawai CN 35 is een uitstekende piano met prachtige klanken en ontelbare mogelijkheden om uw eigen sound te creëren. 

4.7/51918
1768.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek