Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland DP90S-E PW digitale piano

Muziekcentrum Oostendorp Roland  DP90S-E PW digitale piano

De Roland DP90S-E PW digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland DP90SE PW digitale piano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland DP90S-E PW digitale piano

LET OP: dit zijn de laatste modellen. OP = OP

Roland DP90S-E PW

De DP90-E is een nieuwe digitale piano van Roland, die door het prachtige, compacte design en sterke performance een mooi instrument is voor in uw huiskamer. De zeer bekende en kwalitatief hoogwaardige SuperNATURAL klanken zijn natuurlijk opgenomen in deze digitale piano. De klankgenerator is uitgebreid met de Dynamic Harmonic functie waarmee fortissimo speelstijl zeer authentiek wordt weergegeven. Niet alleen het volume, maar zeker ook de klankkleur.

Nieuw - Individual Note Voicing

De DP90-E brengt nog meer nieuwe features. Met de krachtige Individual Note Voicing-functie kunt u elke noot naar uw eigen persoonlijke wensen en smaak aanpassen. Met de unieke Headphone 3D Ambience effect is uw pianospel zelfs met hoofdtelefoon rijk en dynamisch. Met Apple iOS-apparaten kunt u gebruik maken van diverse Roland apps. Op deze manier is piano spelen nog leuker en interactiever. U kunt meespelen met uw favoriete songs en de DP90-E bedienen met uw iPad.

Nieuw - PHA4 klavier

Deze digitale piano is voorzien van het nieuwe PHA4 klavier, de opvolger van de PHA3 klavieren. De E in DP90-E staat voor de nieuwe generatie Roland klavieren. Deze nieuwe klavieren zijn voorzien van Ivory Touch en het Roland Escapement systeem, waarbij het authentieke pianogevoel zoveel mogelijk wordt nagebootst. Er zijn drie verschillende PHA4 klavieren beschikbaar, de Standard, Premium en Concert. U kunt deze verschillende klavieren in de showroom uitproberen en het verschil ervaren. 

Klankkast DP90S-E PW

De DP90S-E PW is zeer gestroomlijnd, elegant, uitgevoerd in matzwart (contemporary black) en past in elk eigentijdse inrichting. De digitale piano beschikt over een sluitbare deksel. Kortom: niet alleen prettig voor de ogen maar zeer zeker voor het gehoor. Een prachtige piano voor zowel de beginnende als gevorderde pianist.

Maar liefst 5 jaar garantie!

Oostendorp Muziek biedt als enige winkel maar liefst 5 jaar garantie op deze fantastische Roland piano. Hierdoor bent u verzekerd van goede service, mochten er ooit problemen ontstaan. Door ons netwerk van elektrotechnici en onze bevoegdheid om digitale piano's van Roland te repareren hoeft u zich gegarandeerd geen zorgen te maken na aanschaf van dit topinstrument.

U bent van harte welkom in onze showroom in Wezep waar deze prachtige piano opgesteld staat. Indien gewenst kunt u de piano ook direct nieuw in doos meenemen. Past de piano niet in uw auto? Leen gratis ons aanhangertje. Of; voor slechts € 75,- kunt u de piano ook door ons bij u thuis laten installeren.

4.7/51918
2399.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek