Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland HP506 PE digitale piano zwart hoogglans

Muziekcentrum Oostendorp Roland  HP506 PE digitale piano zwart hoogglans

De Roland HP506 PE digitale piano zwart hoogglans is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland HP-506 PE digitale piano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland HP506 PE digitale piano zwart hoogglans

Roland HP506 PE

Roland is continue bezig om de kwaliteit van haar digitale piano's naar een zeer hoog niveau te brengen. Met de nieuwe HP-serie zorgen ze voor een zeer realistische en authentieke speelervaring. De HP-506 lijkt in klank en aanslag op een echte akoestische piano/vleugel. Deze nieuwe Roland piano zit vol nieuwe features zoals PHA-4 klavier, Dynamic Harmonic Effect en Acoustic Projection System.

PHA-4 klavier

Het nieuwe PHA-4 klavier beschikt over de beste en meest responsieve aanraakdetectie van dit moment. Oftewel Roland brengt de aanraakgevoeligheid van het klavier naar een nieuwe niveau. Dit uitermate stille klavier, reageert subliem op de kracht van uw aanslag.

Dynamic Harmonic Effect

De HP-506 past bij extra krachtige aanslagen de klankkleur dusdanig aan dat fortissimo niet alleen het volume maar ook het karakter van fortissimo-spel meekrijgt. Deze nieuwe functie is in de hele nieuwe HP-serie te vinden. Ook kunt u, dankzij de Individual Note Voicing, volume, klankkleur en toonhoogte van iedere afzonderlijke noot naar eigen wensen aan passen. Zo kunt u bijvoorbeeld rekening houden met de ruimte waarin u piano speelt. Deze instellingen kunt u bij de HP-506 en HP-508 opslaan op een USB-stick. 

Acoustic Projection System

Met het Acoustic Projection System gaan de HP506 en HP508 nog een stapje verder dan de HP504. Dit multi-luidspreker-systeem zorgt voor een rijke en ruimtelijk sound. 

Overige kenmerken van de HP506

Naast een prachtige klank, akoestisch karakter en prachtige nieuwe features beschikt de HP506 ook over opslaan en meespeel mogelijkheden. U kunt een USB stick aansluiten op deze digitale piano waardoor u uw pianospel door middel van MIDI of WAV-bestanden kunt opslaan. Ook kunt u op deze manier deze type bestanden openen en meespelen met uw favoriete muziek. U kunt deze USB aansluiting tevens gebruiken voor de optionele Roland Wireless USB adapter, die verbinding maakt met uw draadloze netwerk. Met een tweetal app's maakt Roland het nog leuker om piano te leren spelen of uw pianospel te verbeteren. De Air Performer-app maakt het mogelijk om met behulp van een iOs apparaten (iPhone, iPad, iPod) mee te spelen met uw playlist. Kortom een fantastische nieuwe digitale piano voor Roland voor zowel de beginnende als gevorderde pianist. 

4.7/51918
2571.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek