Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland HP506 RW digitale piano rosewood

Muziekcentrum Oostendorp Roland  HP506 RW digitale piano rosewood

De Roland HP506 RW digitale piano rosewood is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland HP-506 RW digitale piano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland HP506 RW digitale piano rosewood

Koopje!

Dit is écht een koopje! Deze piano kost nu slechts € 1.399,-. Wij hebben de laatste exemplaren voor u ingekocht. Op=op. Profiteer nu van de laatste modellen uit deze serie. De Roland HP603 is de recente opvolger. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom om ze naast elkaar uit te proberen zodat u zelf kunt beslissen welke piano de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Roland HP506 RW

Roland is continue bezig om de kwaliteit van haar digitale piano's naar een zeer hoog niveau te brengen. De HP-506 lijkt in klank en aanslag op een echte akoestische piano/vleugel. Deze Roland piano zit vol met uitstekende features zoals PHA-4 klavier, Dynamic Harmonic Effect en Acoustic Projection System.

PHA-4 klavier

Het PHA-4 klavier beschikt over een van de beste en meest responsieve aanraakdetecties. Oftewel Roland brengt de aanraakgevoeligheid van het klavier naar een hoger niveau. Dit uitermate stille klavier, reageert subliem op de kracht van uw aanslag.

Dynamic Harmonic Effect

De HP-506 past bij extra krachtige aanslagen de klankkleur dusdanig aan dat fortissimo niet alleen het volume maar ook het karakter van fortissimo-spel meekrijgt. Ook kunt u, dankzij de Individual Note Voicing, volume, klankkleur en toonhoogte van iedere afzonderlijke noot naar eigen wensen aan passen. Zo kunt u bijvoorbeeld rekening houden met de ruimte waarin u piano speelt. Deze instellingen kunt u bij de HP-506 en HP-508 opslaan op een USB-stick. 

Acoustic Projection System

Met het Acoustic Projection System gaat de HP506 nog een stapje verder dan de HP504. Dit multi-luidspreker-systeem zorgt voor een rijke en ruimtelijk sound.

Overige kenmerken van de HP506

Naast een prachtige klank, akoestisch karakter en prachtige nieuwe features beschikt de HP506 ook over opslaan en meespeel mogelijkheden. U kunt een USB stick aansluiten op deze digitale piano waardoor u uw pianospel door middel van MIDI of WAV-bestanden kunt opslaan. Ook kunt u op deze manier deze type bestanden openen en meespelen met uw favoriete muziek.

Wireless USB adapter

U kunt deze USB aansluiting tevens gebruiken voor de optionele Roland Wireless USB adapter, die verbinding maakt met uw draadloze netwerk. Met een tweetal app's maakt Roland het nog leuker om piano te leren spelen of uw pianospel te verbeteren. De Air Performer-app maakt het mogelijk om met behulp van een iOs apparaten (iPhone, iPad, iPod) mee te spelen met uw playlist. Kortom een moderne nieuwe digitale piano van Roland voor zowel de beginnende als de gevorderde pianist. U kunt deze er nu tijdelijk bij bestellen als voordeelbundel voor de symbolische prijs van € 1,- (normale prijs € 50,-).

Dit alles geeft de Roland HP506 digitale piano de beste prijs-prestatie ratio van wat de markt momenteel te bieden heeft.

 

4.7/51918
2079.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek