Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland LX-7 CB digitale piano

Muziekcentrum Oostendorp Roland LX-7 CB digitale piano

De Roland LX-7 CB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland LX-7 CB digitale piano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland LX-7 CB digitale piano

De Roland LX7 combineert een prachtig en elegant meubel met topkwaliteit pianoklanken, een uitgebreid speakersysteem en een geheel nieuw klavier. 

SuperNATURAL

Door de SuperNATURAL klankopwekking is elke toon die u speelt uniek. De Roland LX7 kent geen polyfonie meer maar heeft het vermogen om elke klank afzonderlijk op te wekken zonder gebruik te maken van een sample. Hierdoor is het mogelijk om elk aspect van een pianoklank tot in de details aan te passen naar wens. Van de hardheid van de hamers tot de resonantie van het meubel. Het kan allemaal!

Speakers

In het stijlvolle meubel zitten maar liefst 6 speakers die alle pianoklanken natuurgetrouw weergeven. Krachtige cabinetspeakers zorgen voor de pianoklank terwijl de bovenste speakers de resonantie van het meubel beïnvloeden. De frontspeakers geven de pianospeler het gevoel dat de piano luistert naar elke handeling die ze uitvoeren inclusief dramatische boventonen  en de hamergeluiden die anders ook te horen zouden zijn in een akoestische piano.

Klavier

De Roland LX7 beschikt over een geheel nieuw PHA-4 klavier dat zowel van hout als kunststoffen gebruik maakt voor een natuurlijk speelgevoel maar ook een grote duurzaamheid. Het klavier is ook stiller dan andere klavieren waardoor het getik van de toetsen in stilte ook tot een minimum is verwerkt.

4.7/51918
3130.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek