Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha AvantGrand N3

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha AvantGrand N3

De Yamaha AvantGrand N3 is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha AvantGrand N3 PE digitale piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha AvantGrand N3

Als u het beste zoekt wat er op het gebied van digitale piano’s te krijgen is en u bent niet bereid concessies te doen qua klank en aanslag? De Yamaha AvantGrand N3 is zonder twijfel de meest voortreffelijke hybride digitale piano van Yamaha. Sowieso is de AvantGrand-serie het beste wat Yamaha ooit heeft gemaakt op het gebied van digitale piano’s. De N3 Avant Grand is hieruit het vleugelmodel.

U voelt geen verschil met een echte vleugel

Het unieke van de AvantGrand N3 is het klavier. Dit is namelijk het vleugelmechaniek dat Yamaha ook gebruikt bij de akoestische vleugels. U ervaart dus exact hetzelfde gevoel als op een echte vleugel. Zelfs de trilling die u in de bastoetsen kunt voelen op een echte vleugel voelt u ook op deze digitale vleugel.

De beste klank

De Avant Grand N3 maakt gebruik van de nieuwste vierkanaals multisampletechnologie. Dit beteketn dat elke toon links, rechts, in het midden en aan de achterkant van een vleugel is opgenomen.

Door het vierkanaalssysteem met meerdere luidsprekers is de klankspreiding hetzelfde als bij een echte vleugel. Elke luidspreker beschikt bovendien over een eigen versterker. Hierdoor hoort u de piano klank uiterst gedefinieerd.

Kom naar de winkel

Deze piano is enkel te verkrijgen bij Yamaha AvantGrand-dealers. Muziekcentrum Oostendorp is trots op het feit een van deze vijf dealers in Nederland te zijn. Voor de beste prijs en inruilmogelijkheden nodigen we u graag uit om naar de winkel te komen.

premium service banner 2

productbanner flowkey yamaha

4.7/51918
17388.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek