Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Nord Piano 3 88 RD

Muziekcentrum Oostendorp Nord Piano 3 88 RD

De Nord Piano 3 88 RD is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Clavia Nord Piano 3 88 stagepiano

Andere producten van Clavia

Lees meer over de Nord Piano 3 88 RD

De Nord Piano 3 is hét nieuwe lid van de Nordfamilie

De Nord Piano 3 is een fantastische stage piano. Met een uitstekend nieuwe pianosimulatie, een verbeterd toetsenbord met drie sensoren én een verdubbeld geheugen ten opzichte van de Nord Piano 2 weet Clavia Nord de professionele toetsenist voor de zoveelste keer op rij te verrassen. De Nord Piano 3 legt de lat nóg hoger.

De nieuwe Virtual Hammer Action Technology simuleert tot in detail de hamerbeweging van een vleugel, waardoor zelfs de kleinste karaktereigenschappen van een akoestische piano nagebootst worden. Een exceptionele dynamiek en een adembenemend gevoel van authenticiteit. De derde generatie van de Nord Piano heeft zichzelf overtroffen!

Een nieuw toetsenbord

Onder de vele nieuwe features van de Nord Piano 3 behoort ook het nieuwe toetsenbord. Samen met de gerenommeerde toetsenbordfabrikant Fatar heeft Nord een actie ontwikkeld met drie verschillende sensoren. Dit nieuwe toetsenbord maakt het mogelijk om zelfs de kleinste bewegingen te detecteren. Absolute precisie! Samen met de nieuwe Virtual Hammer Action Technology zorgt dit voor een unieke speelervaring.

Nord Piano 3: Virtual Hammer Action Technology

Jarenlang onderzocht de Zweedse fabrikant Clavia Nord hoe ze hun Piano-lijn nog verfijnder konden maken. Deze zoektocht leidde tot de zelfontwikkelde technologie Virtual Hammer Action. De Nord Piano 3 is het eerste instrument met deze baanbrekende functie. Van subtiel pianissimo-spel tot luid forte-spel - VACT zorgt voor een uitstekende dynamiek waar menig professioneel toetsenist zijn vingers bij aflikt. Virtual Hammer Action Technology herbergt tevens de nieuwe feature Dynamic Release. De drie sensoren werken samen om te bepalen hoe de key-off-sample gaat klinken, zodat elk voortgebracht geluid uniek klinkt! 

Verbeterd geheugen, verbeterde software, verbeterde effecten…

Naast VACT heeft Nord zich ook toegewijd aan een nieuw, helder OLED-scherm, zodat u altijd op een overzichtelijke manier kan zien wat u aanpast en welke samples ingeladen zijn. De Nord Piano 3 bevat een pianogeheugen van maar liefst 1 GB! Een verdubbeling ten opzichte van de Nord Piano 2. Ook het samplegeheugen is flink uitgebreid: 256 MB staat u ter beschikking. U kan op deze manier voortaan al uw favoriete samples met u meenemen. De effecten zijn nu allemaal stereo, en met het meegeleverde Nord Triple Pedal kunt u ook meteen genieten van Soft Release en Pedal Noise. Nord heeft zeker niet stilgezeten!

Nord: dé keus van livemuzikanten

Nord staat al jarenlang bekend om zijn geweldige stagepiano’s. Menig toetsenist heeft ze wel eens opgemerkt: de mooie instrumenten met de felrode kleur komen vaak voorbij op grote concerten en liveshows. Het hippe, professionele merk staat bekend om haar degelijke bouwkwaliteit, de flexibiliteit van haar instrumenten en natuurlijk de voortreffelijke geluiden. Wist u dat elk Nord-instrument met de hand wordt gemaakt in Zweden?

Let op: de standaard op de foto wordt niet meegeleverd.

4.7/51918
2842.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek