Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland FP-80 BK

Muziekcentrum Oostendorp Roland FP-80 BK

De Roland FP-80 BK is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland FP-80 BK stagepiano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland FP-80 BK

De nieuwe Roland FP-80 is een compacte digitale piano met veel eigenschappen van een akoestische vleugel.

Een natuurlijk aanvoelend klavier

De FP-80 heeft een klavier dat aanvoelt als een authentiek pianoklavier met ivoor op de toetsen. Het synthetische ivoor dat Roland hiervoor gebruik heeft exact dezelfde eigenschappen als normaal ivoor. Hierdoor hebt u perfecte controle over uw spel.

FP-80 SuperNATURAL Klankbron

De SuperNATURAL klankbron van Roland geeft u een ongekend rijke klank. Doordat er geen dynamische overgangen in de sample zijn hoort u een piano zoals een piano hoort te klinken. Door de Acousic Projection-technologie met vier luidsprekers wordt de klank precies zo geprojecteerd voor de speler dat u de beleving hebt achter een vleugel te zitten.

Ritmebegeleiding

De FP-80 is de perfecte digitale piano om u door te laten inspireren. Naast mooie pianoklanken kunt u ook meejammen met 90 ritmebegeleidingen die ook nog nog eens twee variaties hebben.

De beste sounds voor op het podium

Met de FP-80 haal je een compacte digitale piano in huis met de beste pianoklanken en veel extra klanken die zeer geschikt zijn voor op het podium. De beste piano’s, elektrische piano’s, hammond sound, strijkers... Noem het maar op het zit er allemaal in.

Microfoonaansluiting

Een van de leukste extra mogelijkheden van de FP-80 is de microfoonaansluiting. Zing mee met de FP-80 en voeg met een compleet koor toe. De FP-80 merkt welke akkoorden u speelt en genereert automatisch de juiste tonen voor het virtuele achtergrondkoor!

Neem uw muziek op

De opnamefunctie geeft u de mogelijkheid om uw creaties gemakkelijk te delen en aan anderen te laten horen. U sluit een USB-stick aan en neemt uw spel (en zang) gelijk op in WAV-formaat. U hoeft het alleen nog op een cd te branden.

4.7/51918
1599.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek