Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Amadeus STAGE 1 stagepiano (b-stock)

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus STAGE 1 stagepiano (b-stock)

De Amadeus STAGE 1 stagepiano (b-stock) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Amadeus STAGE 1 stagepiano

Andere producten van Amadeus

Lees meer over de Amadeus STAGE 1 stagepiano (b-stock)
LET OP: Het onderstel op deze afbeelding is niet standaard inbegrepen. Kijk rechts bij de voordeelbundels welk onderstel voor uw situatie het meest geschikt is. Er wordt wel gratis een sustainpedaal meegeleverd.
 

Uitstekende beginnerspiano

Bent u op zoek naar een compacte, draagbare, goedkope piano? Dan is de Amadeus STAGE 1 mogelijk dé stage piano voor u. De Amadeus stagepiano is voorzien van een goed gewogen aanslaggevoelig klavier en een warme en volle pianoklank. Beluister alvast onderaan deze pagina hoe de STAGE 1 klinkt!

Wat onderscheidt de STAGE 1?

Eigenlijk is er geen concurrentie in deze prijsklasse. Voor iets meer geld heb je ook al een merk als Yamaha wat ook goede instrumenten zijn. De Amadeus STAGE 1 is niet zo bekend omdat het ons huismerk is. Daarom betaalt u voor de kwaliteit van de piano en niet voor de merknaam. Hier de onderscheidende eigenschappen op een rijtje:

 • Volle, warme pianoklank.
 • Oerdegelijke behuizing van metaal waar andere piano's van plastic zijn.
 • 2x 14Watt versterking waar andere piano's rond de 7Watt hebben.
 • USB opname-/afspeelfunctie met MP3-ondersteuning.

En hier de overige voordelen:

 • Duidelijke Nederlandstalige handleiding.
 • Hoofdtelefoon aansluiting.
 • Supercompact en makkelijk op te bergen.
 • Optioneel leverbare op maat gemaakte standaard, zie rechts.
 • Accessoires voor een extra voordelige prijs via onze voordeelbundels.
 • USB to host aansluiting voor connectie met de PC.
 • 14 dagen niet goed geld terug.
 • Inclusief sustainpedaal
 • Oostendorp back-up voor al uw vragen

88 aanslaggevoelige toetsen

Net als een echte akoestische piano beschikt de Amadeus STAGE 1 over 88 aanslaggevoelige toetsen. Doordat de toetsen aanslaggevoelig en gewogen zijn, kunt u dynamiek en gevoel vastleggen in uw pianospel. Een aanslaggevoelig en gewogen klavier is de minimale vereiste voor als u op pianoles gaat. De zwarte toetsen zijn mat zwart i.p.v. glad, wat prettig aanvoelt tijdens het spelen.

MP3’s opnemen en afspelen

Uniek aan de Amadeus STAGE 1 stagepiano is dat deze beschikt over een opnamefunctie met MP3-ondersteuning. Ook kunt u MP3’s op een usb-stick afspelen: u kunt dus naast het beluisteren van uw opnames ook meespelen met bekende nummers over de speakers van de piano. Door uw pianospel op te nemen kunt u uw muzikale creaties delen met uw vrienden. Een super interessante functie en uniek in deze prijsklasse. Uw pianospel wordt opgenomen als WAV formaat dus u kunt ook uw eigen CD produceren!

Door Oostendorp ontwikkeld

Amadeus is ons eigen digitale piano merk. Doordat wij betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze piano en deze direct van de fabrikant betrekken, kunnen we u een mooie digitale piano aanbieden met een goede klank, klavier en mogelijkheden. Hierdoor wordt dit instrument letterlijk een goedkope digitale piano! Al bijna 40 jaar ligt onze expertise op het gebied van toetsinstrumenten. Omdat wij ook zelf akoestische piano’s en vleugels produceren en reviseren in onze werkplaats, hebben wij de kennis in huis omtrent pianotechniek en de behoeften van een pianist.

Overige functies

De STAGE 1 beschikt over 8 klanken van hoogwaardige kwaliteit (PCM-formaat). Naast de grand piano (vleugelklank) beschikt u over een E. Piano wat goed klinkt als u populaire muziek speelt, Klassiek orgel waarmee u een heus kerkorgel in huis heeft, een vibrafoon voor jazzy nummers, een compleet Strijkorkest voor klassieke muziek, een heuse synthbrass welke u zult herkennen van veel '80's songs. Verder nog een dwarsfluit en een drumsectie waarbij u een meer dan compleet drumstel tevoorschijn haalt en deze kunt bedienen via de toetsen van de piano.

Uiteraard is het volume in te stellen en heeft de STAGE 1 voor een stage piano flink power. Sluit u de hoofdtelefoon aan dan kunt u ongestoord zoveel pianospelen als u wilt. U kunt de nagalm (reverb) aan of uit zetten, een chorus effect inschakelen waardoor het pianogeluid voller wordt en ook de aanslaggevoeligheid van de toetsen is instelbaar.

Verder beschikt de STAGE 1 over een metronoom die instelbaar is voor verschillende maatsoorten en natuurlijk kunt u ook het tempo van de metronoom aanpassen. U kunt voorgeprogrammeerde demoliedjes afspelen, waarbij u uw omgeving voor de gek kunt houden door te doen alsof u net uw eerste pianoles heeft gehad. De STAGE 1 heeft ook een USB aansluiting waarmee u connectie kunt maken met uw computer via de gratis bijgeleverde USB kabel. U kunt dan bijvoorbeeld met een softwareprogramma uw eigen liedjes inspelen waarbij de muzieknoten op uw beeldscherm komen te staan.

De STAGE 1 heeft een polyfonie van 64 wat inhoudt dat u met het sustainpedaal ingedrukt 64 noten tegelijk kunt aanslaan voordat de eerst gespeelde noot wegvalt. Ruim voldoende dus, zelfs voor de gevorderde pianist. En wilt u een halve toon transponeren omdat u bijvoorbeeld graag mee wilt zingen met uw favoriete nummer, maar die is net wat te hoog dan zet u de piano via de transposefunctie een paar tonen lager. U kunt 6 halve tonen omlaag en 6 halve tonen omhoog. Een heel octaaf dus.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie over de Amadeus STAGE 1 kunt u de handleiding hier gratis downloaden. Niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen over een ander instrument?

Bel of mail ons dan via 038-376 2954 of verkoop@oostendorp-muziek.nl! Wij helpen u graag verder!

4.7/51918
269.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek