Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Kawai ES 8 B digitale piano (b-stock)

Muziekcentrum Oostendorp Kawai ES 8 B digitale piano (b-stock)

De Kawai ES 8 B digitale piano (b-stock) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai ES 8 B digitale piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai ES 8 B digitale piano (b-stock)

Stage- en studiopiano in een, dát is de Kawai ES8. Kawai heeft de voorganger van deze digitale piano ruimschoots overtroffen door allerlei nieuwe en geavanceerde functies toe te voegen. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat u uw pianospel naar een hoger niveau kunt tillen. De Kawai ES8 is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde muziekanten. Het betreft hier een b-stock model.

Functies

Kawai heeft aan de ES8 verschillende nieuwe en verbeterde functies meegegeven. Bijvoorbeeld de nieuwe HI-XL vlegelkanken, deze klanken zorgen ervoor dat de ES8 het geluid van vleugels levensecht reproduceerd. Dit zorgt voor prachtige klanken. Daarnaast heeft u bij de Kawai ES8 de beschikking over maar liefst 100 verschillende ritmes, hiermee zijn uw mogelijkheden met deze digitale piano bijna onbegrensd. De Kawai ES8 heeft verschillende effecten die u over uw muziek heen kunt doen, zoals reverb. Ook heeft de Kawai ES8 de functie om E-piano's, orgels, strijkers of koren mee te laten doen in uw muziek.

Klavier

De ES8 heeft een klavier met 88 gewogen aanslaggevoelige toetsen. Ook heeft Kawai deze digitale piano Responsive Hammer III meegegeven. Deze 2 aspecten, en het Ivory Touch toetsenoppervlak zorgen ervoor dat het klavier van deze digitale piano net zo voelt als die van een akoestische piano.

Transport

Deze digitale piano van Kawai is compact vormgegeven en daardoor makkelijk te transporteren. De ES8 is daardoor ideaal wanneer u wilt optreden en u uw piano mee moet nemen.

Bijpassende hoes / tas / koffer
4.7/51918
1499.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek