Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Oostendorp Digital Classic Elite II PE messing (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Oostendorp Digital Classic Elite II PE messing (tweedehands)

De Oostendorp Digital Classic Elite II PE messing (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Elite II PE messing

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Oostendorp Digital Classic Elite II PE messing (tweedehands)

Digitale piano met prachtige volle klank

De Digital Classic Elite II Zwart Hoogglans tweedehands heeft een 4-laags pianosample. De klank is dus zeer dynamisch, waardoor u met meer emotie kunt spelen. Het toetsenbord is uitgerust met een Yamaha GH klavier, welke als een echte piano voelt. Ook is er snaarresonantie ingebouwd. Dit geeft het effect dat de piano gaat ’zingen’ zoals u kent van een akoestische piano. De klank is bovendien helemaal naar eigen smaak in te stellen. 

Toetsbeleg met synthetisch ivoor

De lagere toetsen hebben een zwaardere aanslag en de hogere toetsen een lichtere, zoals u van een akoestische piano gewend bent. Dit zorgt ervoor dat de Digital Classic Elite II, dankzij het Graded Hammer klavier, speelt als een echte vleugel. Bovendien beschikken de witte toetsen over toetsbeleg van synthetisch ivoor, dat uitstekende vochtopnemende eigenschappen bezit. Hierdoor glijden uw vingers niet weg tijdens uw pianospel. 

Verschil tussen de Elite en de Deluxe

Het Deluxe model is goedkoper, maar voor de meerprijs van de Elite krijgt u wel veel meer piano. Allereerst heeft de Elite een beter klavier met Ivory touch toetsbeleg wat u meer verbinding geeft met de piano tijdens het pianospelen. Het klavier voelt ook degelijker aan, speelt iets zwaarder en voelt daarom meer als een echte piano en ook als u met hoofdtelefoon op speelt dan is het klavier stiller. Ook de versterking is beter en de speakers zijn groter waardoor de geluidsweergave beter is. De combinatie met de betere pianosample geeft nog meer de beleving van een echte piano.

De Elite heeft een input voor het aansluiten van een USB stick. Daarop kunt u uw opnames zetten (en afspelen). Het Deluxe model heeft deze mogelijkheid niet en daar neemt u uw volgende opname over de oude heen. Verdere verschillen zijn dat de extra klanken die de Elite heeft ook betere samples zijn en daarom realistischer klinken. Maar vooral de pianosample met het betere klavier zorgt bij de Elite voor een beduidend betere speelbeleving. U kunt in onze showroom de verschillen zelf uit komen proberen.

Maximale polyfonie van 256 noten

De Elite II biedt u een maximale polyfonie van 256 noten. Dankzij deze verbetering, merkt u dat de noten mooier klinken wanneer u ze aanhoudt en wanneer u sustain gebruikt. U kunt dus zonder problemen veeleisende muziekpassages spelen. 

Verscheidenheid aan voices

Naast diverse wereldklasse pianovoices kunt u ook genieten van orgels, strijkers, synths, bassen en diverse andere instrumentgeluiden. Met deze digitale piano kunt u ook voices aanpassen aan afzonderlijke songs door verschillende voices in lagen op te bouwen. Door middel van de EQ-schuifregelaars kunt u het geluid van de Elite II geheel naar uw eigen smaak aanpassen. U kunt bijvoorbeeld instrumenten helder en sprankelend laten klinken of krachtig en energiek.

Aansluitingen

De Elite II uitvoering beschikt over een USB-aansluiting, waarmee u onder andere uw muziek kunt opnemen en afspelen via een USB-stick. Met de stereo output kunt u de piano ook nog op extra versterking aansluiten. 

Daarnaast kunt u een zangset aansluiten zodat u zang kunt begeleiden met pianomuziek. Zo beleeft u urenlang muzikaal plezier met het hele gezin. De zang wordt over dezelfde luidsprekers als uw pianospel overgedragen. 

Digital Classic - het unieke concept

De Digital Classic, een digitale piano, combineert de voordelen van een digitale piano met de tijdloze uitstraling van een klassieke pianokast:

  • Extra functies, waaronder een metronoom, extra klanken en een opnamemogelijkheid;
  • Hoeft niet gestemd te worden;
  • Minder gevoelig voor luchtvochtigheid dan een gewone piano;
  • Bestaat onder andere uit Yamaha onderdelen - dus topkwaliteit;
  • De enige digitale piano die uitgevoerd is in een echte klassieke kast.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
3195.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek