Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Beluister demo’s

Oostendorp Digital Classic Elite PE messing (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Oostendorp Digital Classic Elite PE messing (tweedehands)

De Oostendorp Digital Classic Elite PE messing (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Elite PE messing

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Oostendorp Digital Classic Elite PE messing (tweedehands)

Digital classic elite

De Digital Classic Elite Zwart Hoogglans heeft een 4-laags pianosample. De klank is dus zeer dynamisch, waardoor u met meer emotie kunt spelen. Het toetsenbord is uitgerust met een Yamaha GH klavier, welke meer als een echte piano voelt. Ook is er snaarresonantie ingebouwd. Dit geeft het effect dat de piano gaat ’zingen’ zoals ook bij een echte piano. De klank is helemaal naar smaak in te stellen.

De Elite uitvoering beschikt bovendien over een USB-aansluiting, waarmee u onder andere uw muziek kunt opnemen en afspelen via een USB-stick. Met de stereo output kunt u de piano ook nog op extra versterking aansluiten. Deze versie beschikt over extra speakers en versterking onder in de kast. Hierdoor beschikt de piano over een volle natuurlijke klank.

Kies uw kleur

De Digital Classic wordt standaard uitgevoerd in zwart hoogglans. Andere kleuren zijn optioneel tegen een meerprijs (wit hoogglans, wit mat, zwart mat, eiken, mahonie hoogglans, piramide mahonie hoogglans en wortelnoten hoogglans). De kleur van het metalen beslag is naar keuze: chroom of messing.

Concept Digital classic

De Digital Classic, een digitale piano,combineert de voordelen van een digitale piano met de tijdloze uitstraling van een klassieke pianokast. Met deze digitale piano heeft u niet alleen een goede pianoklank, u beschikt tevens over diverse extra functies, waaronder een metronoom, extra klanken en een opnamemogelijkheid.

Een bijkomend voordeel is dat de Digital Classic geen bijzonder onderhoud nodig heeft. Hij hoeft nooit gestemd te worden, dus u bespaart jaarlijks extra kosten. Bovendien is hij veel minder gevoelig voor luchtvochtigheid dan een gewone piano. U kunt hem dus veel makkelijker in verschillende ruimtes plaatsen.

De binnenzijde van deze bijzondere piano’s is gebouwd uit Yamaha onderdelen en is dus van topkwaliteit. Zowel de hardware als de pianosample is allemaal van Yamaha. De Digital Classic is de enige digitale piano die uitgevoerd is in een echte klassieke kast.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
2995.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek