Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha CP4 stagepiano (b-stock)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha CP4 stagepiano (b-stock)

De Yamaha CP4 stagepiano (b-stock) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha CP4 Stage

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha CP4 stagepiano (b-stock)

Dit B-stock product is slechts enkele dagen uit doos geweest en is dus zo goed als nieuw. Profiteer nu van deze extreem scherpe prijs!

De Yamaha CP4 B Stagepiano biedt authentieke akoestische en elektrische pianoklanken van een hoogwaardige kwaliteit, wat onder meer te danken is aan jarenlange ervaring in de bouw van stagepiano's. 

CP4, de opvolger van de CP5

De Yamaha CP4 is de vervanger van de CP50 en de grotere broer van de CP40. De stagepiano is gemakkelijker in gebruik dan zijn voorganger en weegt slechts 17,5 kilogram. Daarmee is dit een stagepiano die makkelijk te vervoeren is. Het klavier bestaat uit 88 houten toetsen met een synthetische ivoren toplaag. 

Geavanceerd klanksysteem

Dankzij de Spectral Component Modeling techniek, AWM2 en 128 stemmige polyfonie is Yamaha in staat om de oorspronkelijke pianoklanken te reproduceren. De Yamaha CP4 beschikt naast de pianoklanken ook een diversiteit aan andere klanken, zoals strings, gitaar en bas. Met de vele uiteenlopende effecten kunt u een heel arsenaal aan klanken produceren.

Bedieningsgemak van de CP4

Het grote aantal samplesets en effecten bestuurd u gemakkelijk dankzij de knoppen en het heldere display. U scrolt zonder problemen door de menu's op het display heen met de datadraaiknop. Een vergelijkbare bediening is er voor de master audio. Daarnaast zijn er sliders, een vijfbands master-equaliser voor uw eigen instellingen en natuurlijk een groot aantal knoppen voor de samples. Tal van aansluitingen zorgen voor ongekende mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan een stereohoofdtelefoon aansluiting en voetschakelaar. Daarnaast zijn er twee XLR-aansluitingen, een MIDI in- en uitgang, USB A en B aansluitingen, twee ongebalanceerde en twee gebalanceerde lijnuitgangen.

4.7/51918
1844.10Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek