Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha NP-12 WH keyboard/digitale piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha NP-12 WH keyboard/digitale piano (tweedehands)

De Yamaha NP-12 WH keyboard/digitale piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha NP-12 WH keyboard/digitale piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha NP-12 WH keyboard/digitale piano (tweedehands)

De Yamaha NP12 WH: krachtige eenvoud!

De Piaggero-modellen van Yamaha staan al langer bekend als dun, licht, compact en extreem handig. Ondanks het kleine formaat bevat deze Yamaha NP-12 samples van hoge kwaliteit. De gebruiksvriendelijke, eenvoudige functies bieden een grote variatie gebruiksmogelijkheden. Met de ingebouwde speakers zou u de Piaggero ook overal mee naartoe kunnen nemen, want hij werkt ook op batterijen! Ideaal voor bijvoorbeeld pianoles. De Yamaha NP12 WH weet hoe u te charmeren, met een ingebouwde galm van hoge kwaliteit en een recorder om uw pianospel op te nemen. Het Graded Soft Touch-klavier bestaat uit 61 toetsen.

Topkwaliteit van Yamaha

Yamaha staat wereldwijd al bekend om de topkwaliteit van haar instrumenten. De Yamaha Piaggero NP-12 straalt dit imago uit: met de stereoklank van een Yamaha concertvleugel en een polyfonie van 64 toetsen speelt u de sterren van de hemel. Met de Digital Piano Controller-app (iOS) kunt u de NP-12 bedienen vanaf uw iPhone of iPad.


Twijfelt u nog over de mogelijkheden van dit instrument? Vergeet dan zeker niet even om het grote broertje, de Yamaha Piaggero NP-32, uit te proberen!

Hoewel de Yamaha Piaggero NP-12 voor de aantrekkelijke prijs een goede piano is, moet u er wel mee rekening houden dat de toetsen zich niet lenen voor de iets serieuzere pianist. Het instrument is vooral geschikt voor de aspirant-muzikant.

 

Alternatief

 

Omdat we veel vragen krijgen over een piano die wel gewogen toetsen heeft in een lagere prijsklasse, krijgt u van ons een tip. De goedkoopste portable piano met gewogen toetsen en van goede kwaliteit is de Amadeus Stage1. Bij deze piano betaalt u niet voor de naam, maar wel voor de piano met heel mooie specificaties. Zoekt u een piano met een mooi meubel in een lage prijsklasse, dan is onze Entrada D110 een uitstekend alternatief.

 

productbanner flowkey yamaha

4.7/51918
149.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek