Yamaha Clavinova CLP-665GP PE digitale piano

Deze tweedehands digitale vleugel is een Yamaha Clavinova CLP-665GP. De beste samples en de nieuwste technieken voor optimaal geluid, gecombineerd met een hoofdtelefoonervaring als nooit tevoren en de mogelijkheid tot verbinding met bluetooth. Dit alles heeft Yamaha in de CLP665 GP samengebracht in dit prachtige digitale instrument met een klassiek uiterlijk. De CLP-665GP staat speelklaar voor u opgesteld in onze showroom. Kom gerust langs om het instrument zelf te beleven.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 3.895,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Meer Informatie

Yamaha Clavinova CLP665 digitale vleugel zwart hoogglans

De beste samples en de nieuwste technieken voor optimaal geluid, gecombineerd met een hoofdtelefoonervaring als nooit tevoren en de mogelijkheid tot verbinding met bluetooth. Dit alles heeft Yamaha in de CLP665 GP samengebracht in dit prachtige digitale instrument met een klassiek uiterlijk.  

Zeer realistisch pianogeluid

Yamaha maakt gebruikt van vele innovatieve technieken. Zo heeft de CLP 665 Virtual Resonance Modelling, Yamaha Smooth Release technology en Key-Off samples. De Clavinova CLP665 heeft een zeer rijk, gedetailleerd en natuurlijk geluid.

Wat is Virtual Resonance Modelling?

In een echte vleugel resoneert het geluid van de vleugel door de gehele klankkast. Ook resoneren de snaren die u niet aanslaat mee. Deze resonantie zorgt voor het prachtige rijke en volle geluid van een vleugel. Virtual Resonance Modelling geeft u deze geluidservaring ook heeft bij de digitale vleugel CLP665 voor een levendig, helder en rijk pianogeluid.

Wat is Yamaha Smooth Release?

Uw pianospel wordt nog genuanceerder met Yamaha Smooth Release technologie. De Clavinova CLP-665 kan daarmee namelijk zeer goed onderscheid maken tussen een korte (staccato) aanslag en een langere (legato) aanslag. Bij een staccato aanslag is het geluid zeer helder, terwijl het bij een legato aanslag juist een stuk zachter en ingetogener is.

Wat zijn Key-Off samples?

Het precieze moment dat u als pianist uw vingers van de toetsen haalt verandert de klank van een akoestische vleugel. Ook dit kleine detail heeft Yamaha in de Clavinova CLP-665 weten te stoppen voor een piano ervaring die almaar dichter bij een echte vleugel komt.

Optimale hoofdtelefoonervaring door Binaural Sampling

Om te zorgen dat uw beleving van de digitale vleugel bij het spelen met een hoofdtelefoon niet minder wordt, heeft Yamaha Binuaral Sampling ontwikkeld. In de samples die zijn opgenomen zitten nuances die niet eens met het menselijke oor te horen zijn. Zelfs met een hoofdtelefoon klinkt de Yamaha CLP665 PE levensecht.

Het fantastische speelgevoel van de Yamaha Clavinova CLP665 PE

Het synthetische ivoor op de toetsen van de Clavinova voelt precies hetzelfde als een akoestische piano. Het Graded Hammer 3X klavier (GH3X) zorgt ervoor dat je vergeet dat je op een digitale piano speelt. Een authentieke reactie op de kracht van uw aanslag samen met de gewogen toetsen zorgen voor de beste speelervaring.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 133,5 kg
Diepte 114,7 cm
Breedte 143,0 cm
Hoogte 140,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 1 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (IN / OUT / THRU), AUX IN (Stereo Mini), AUX OUT (L/L+R,R), USB (TO HOST/DEVI
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (11 types)
Aantal klanken 36
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano samples
Vermogen 2 x (25W + 10W)
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042897-ECXM01012