Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Gastenboek Muziekcentrum Oostendorp

We stellen het op prijs als u een berichtje over uw ervaringen met Muziekcentrum Oostendorp in ons gastenboek schrijft.
Jan van der Kloes zaterdag 23 september 2017 | Huizen
Eigenlijk geen tijd om het gastenboek te tekenen , nadat ik bij Oostendorp mijn Tyros 5 XXL 76 heb gekocht. Kan niet achter mijn Tyros vandaan komen , er is zo veel te ontdekken .
Drie weken geleden gekocht in Wezep, geholpen , tot volle tevredenheid geholpen door Guido, die mij enkele technische vragen, door mij gesteld, beantwoorde.
Heldere uitleg ,Koffie en klaar.

Super bedrijf,

Bij het afhaalcentrum door Rogier ook prettig geholpen met het inladen van de dozen.
Gisteren nog een stofhoes toegestuurd gekregen en als het goed is krijg ik ook nog het 1GB Flashgeheugen toegestuurd.

Firma Oostendorp , Bedankt...

Pieter en Heleen zondag 23 juli 2017
Afgelopen zaterdag zijn wij vanuit Dordrecht naar Wezep gereden om in de muziekwinkel Oostendorp-Muziek een pianobank en pianolamp te kopen. Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de ontvangst met een kopje koffie en thee en over de manier waarop wij geholpen zijn door de heer Sander Worrell. Wij zijn erg blij met onze aankopen en hopen hier nog lang plezier van te hebben. De ruim 300 gereden kilometers was het zeker waard! Wij wensen alle medewerkers veel succes in en met deze prachtige muziekzaak in Wezep en zullen deze zaak ook aan andere muziekliefhebbers van harte aan bevelen!

Anita dinsdag 11 april 2017
Zaterdag kwamen wij langs om een onderdeel van een keyboardstandaard te kopen. Dit onderdeel bleek helaas niet los te verkrijgen.
Spontaan kregen wij een hele nieuwe standaard mee.
Geweldig, wat een service!!
groetjes
Anita

adriaan laurijsen dinsdag 11 april 2017 | Utah USA
10 met een griffel. De keyboard werkt nog steeds naar behoren!

Nick Havranek donderdag 09 maart 2017 | Amsterdam
Een paar maanden geleden heb ik bij Oostendorp Muziekcentrum een gerenoveerde tweedehands vleugel gekocht. Nu, na enige tijd spelen, is het duidelijk wat een mooi instrument ik heb aangeschaft. De renovatie van de vleugel is door Oostendorp op een heel hoog niveau uitgevoerd; dat hebben ook andere pianotechnici bevestigd. Ook is het erg fijn dat er een goed overzicht werd gegeven welke onderdelen gerenoveerd zijn en hoe.
De voorlichting voor aankoop en de service erna waren goed en het contact met medewerkers van Oostendorp makkelijk en prettig. Ik ben blij dat ik op advies van Oostendorp de dampchaser heb laten monteren.
De prijs / kwaliteit verhouding van mijn aankoop is uitstekend en ik ben een zeer tevreden klant van Oostendorp.

Frank zaterdag 26 november 2016 | Heerhugowaard
Na telefonisch contact een aantal dagen geleden met Guido, vandaag mijn nieuwe Tyros 5 opgehaald.
Een goede inruildeal voor de Tyros 4 en zeker wat mooie accessoires erbij gekregen. Top hoor ! Zeer prettige en professionele winkel.
Ondanks de bijna 300 km heen en weer rijden, zeker de moeit waard. En nog koffie op de koop toe. Gezellig hoor ! Groet Frank.

Siegfried vrijdag 30 september 2016
Hartelijk dank voor jullie geweldige klantvriendelijke en professionele begeleiding bij de aanschaf van een vleugel. Jullie nemen de tijd en begrijpen wat bij mij als klant past. Aangename service en flexibiliteit. Ook de complimenten voor de levering van de vleugel. Helemaal top!

Ruud Halewijn zaterdag 03 september 2016 | Gouda
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Toetsenclub Rotterdam/Gouda bedankt voor de fantastische dag vol van workshops en demonstraties. Fijn dat er van dit soort clubs nog bestaan, die ons wegwijs maken op het gebied van de Tyros.Prima verzorging met lunch en diner en een mooi kado van TMF in de vorm van een tegoedbon te besteden aan modifiles. Ook het gastoptreden van Marco Riedijk was een super verrassing.

Fred Swenne zondag 14 augustus 2016 | Didam
Heb vorige week zondag 7-8-2016, een Quik lok standaard besteld voor mijn net 2e hands aangeschafte keyboards. Kreeg al snel bericht dat het misschien iets langer kon duren dan 7 dagen, omdat niet alles op voorraad was.
Tot mijn verbazing werd het toch gisteren, zaterdag 13-08-2016, bezorgt.
Dat noem ik nog eens een snelle service. Ook het op de hoogte houden van de stand van zaken mbt de bestelling was super.
Alleen maar lof kan ik hierover uitspreken.
Kan de firma Oostendorp dan ook zeer aanbevelen.

Hans Marcelissen zaterdag 05 maart 2016
Vorige week woensdag een nieuwe hoes en een lamp besteld voor onze Tyros 3. Binnen 2 dagen was het bestelde materiaal binnen. Het lampje bleek echter niet compleet. Na een telefoontje was dit echter ook snel geregeld. Afgelopen dinsdag werd het ontbrekende onderdeel bezorgd!
Niets dan lof hierover.
Bedankt Muziekcentrum Oostendorp.

Jan Derk Remmers zaterdag 21 november 2015 | Apeldoorn
Toevallig keek ik deze week op de Oostendorp website, omdat ik aan het kijken ben naar een klein, makkelijk mee te nemen keyboard met midi aansluiting. Toen zag ik dat er vandaag door Menno Beijer een workshop keyboard improviseren gegeven werd. Met alles wat in de workshop aan bod kwam en de manier waarop dit door Menno gebracht werd, het was voor mij een geweldige eye-opener en een bron van inspiratie. Ik zal dan ook graag aanwezig zijn bij een volgende workshop.

Gert Seldenthuis dinsdag 03 februari 2015
Van harte geluk gewenst met uw nieuwe vestiging veel succes en ga door zoals ik dat van u gewend ben.
Als gerenommeerd bedrijf met uitstekende service en uw klantvriendelijke instelling.
Als oud- muziekinstrumentenhandelaar weet ik waar het om draait. Goede collectie en uitstekend advies.

Brigitte zaterdag 27 december 2014 | Hoornsterzwaag
Op 24 december j.l. telefonisch contact gehad n.a.v. een piano die ik op jullie website had gezien. Wegens de kerstdagen vandaag (27-12) in de gelegenheid geweest de zaak te bezoeken om de piano te bekijken en te bespelen. Tot mijn genoegen stond er al een bordje "gereserveerd" op! Onder het genot van een kopje koffie door meneer Oostendorp op een zeer fijne manier te woord gestaan en was de keuze snel gemaakt.
Het was een zeer aangename ervaring om uw winkel te bezoeken: zeer vakkundig personeel, meer dan goede serviceverlening bij de aanschaf, ruime keuze, goede koffie en met een geweldig gevoel de zaak weer verlaten. Dit was zeker niet ons laatste bezoek en ik wacht verheugd de komst van onze nieuwe piano af!

Harry Denekamp dinsdag 23 december 2014 | Leusden
Met de allergrootste complimenten voor een geweldig Kerstconcert. Susan Albers zong werkelijk de sterren van de hemel en Peter Baartmans liet weer eens horen wat Yamaha allemaal in huis heeft. Prima organisatie van iedereen bij Oostendorp. En dus de perfecte illustratie van waartoe dit bedrijf in staat is: muziek verheffen tot kunst waar de passie van af spat. Veel dank en fijne dagen!

Edu Dijkman dinsdag 16 december 2014 | Alphen aan den Rijn
Wat goed dat jullie naar Alphen a/d Rijn komen. Als klant is het toch altijd weer een hele reis naar Wezep.
In Alphen missen we echt een goede zaak voor muziekinstrumenten. Ik zal jullie zeker gaan bezoeken.
Welkom dus...!


297
Berichten in het gastenboek
<< Start < Vorige 1 3 4 5 6 7 8 9 10 > Einde >>

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918