Showroom weer geopend: plan nu een afspraak!

Hauptwerk orgel

Hauptwerk

Hauptwerk is een softwarepakket dat de mogelijkheid biedt om wereldberoemde pijporgels te bespelen, in een realistische akoestiek. De orgels zijn pijp voor pijp opgenomen, register voor register. Dat resulteert in een zeer realistische geluidsweergave en een authentieke akoestische beleving. Met een goed audiosysteem is het alsof je zelf achter het betreffende orgel zit.

Orgels uit de Content Cambiare-serie zijn standaard uitgerust met de Hauptwerk-software.
U kiest zelf uw favoriete orgels die als sampleset op het orgel worden geĆÆnstalleerd.

Wat kan je met het Hauptwerk orgel?

Content Cambiare met Hauptwerk

Met de Hauptwerk software is het mogelijk om de klanken van bekende orgels in uw huis te halen. Zo kunt u onder andere het orgel uit de Michaƫlskerk in Zwolle of de Utrechtse Domkerk bespelen. Deze orgels kunt u als samplesets aanschaffen. Dat kan bij aankoop van uw orgel, maar ook nadat u het orgel hebt aangeschaft. U kunt op die manier de mooiste kerkorgels van de wereld bespelen op uw eigen orgel.

Hauptwerk orgels bij Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek is dealer van Content en heeft een aantal orgels uit de Cambiare-serie in het assortiment: De Content Cambiare 312, de Content Cambiare 223 en de Content Cambiare 315Deze orgels zijn uitgerust met de Hauptwerk-software. Bent u benieuwd naar de overtuigende klank en de realistische beleving van het Hauptwerk orgelErvaar het in onze winkel en krijg persoonlijk advies van onze medewerkers!

afspraak maken

Geen producten gevonden voor deze selectie.