page-loader-icon

Johannus LiVE III (met extra sample set) blank eiken

Het Johannus LiVE III orgel maakt gebruikt van de beste samples om de prachtigste orgels te laten horen.  Uw beleving staat centraal.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 24.890,00
Beschikbare Varianten
beleef
Johannus LiVE III (met extra sample set) blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

Live-sampling

Met de Johannus LiVE III is in de orgelwereld definitief een nieuw tijdperk aangebroken. Niet eerder waren het klassieke pijporgel en het geavanceerde digitale orgel zo dicht tot elkaar genaderd. Want vanaf nu speelt u rechtstreeks op de levensechte orgels van verschillende beroemde internationale kerken en kathedralen. Van Parijs vliegt u in een oogwenk via Utrecht naar Dresden. Vanuit uw huiskamer. 

Het Johannus LiVE III orgel maakt gebruikt van de beste samples om de prachtigste orgels te laten horen.  Uw beleving staat centraal. Als u plaats neemt achter het klavier waant u zich als de organist van de Dom van Utrecht. Een machtig instrument ontvouwt zich onder uw handen. Johannus heeft dan ook kosten nog moeite gespaard om de orgelklanken tot in perfectie te benaderen. Wat u speelt, zou u ook daadwerkelijk in de kerk kunnen horen. Naast Utrecht en Dresden zijn er ook andere samplesets beschikbaar en wordt er nog steeds gewerkt aan het samplen van tientallen wereldberoemde orgels die in de toekomst via de geïntegreede USB-aansluiting ingeladen kunnen worden in de LiVE III.  

Klavier

Standaard is de LiVE III uitgerust met een TP-60LW klavier met houten kern in de wit/zwarte kleuren. Eventueel is naar wens de inbouw van een ander klavier mogelijk. 

Meubel

Het meubel van de LiVE III is standaard uitgevoerd in blank eiken. De afwerking van het orgel is subliem en het meubel heeft een tijdloze en moderne uitstraling. Door de fysieke dispositie met echte trekregisters vormt dit orgel de historische brug tussen kerk en huiskamer. Het eiken meubel is in 8 verschillende beitskleuren leverbaar. Muziekcentrum Oostendorp kan hier eventueel nog maatwerk in leveren.

Ervaar het zelf

Muziekcentrum Oostendorp heeft als officiële Johannusdealer ook de Johannus LiVE III opgesteld staan en de specialistische kennis van dit orgel in huis. U bent dus van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee dit orgel te beluisteren en te bespelen. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 112,00 cm
Breedte 160,00 cm
Hoogte 180,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen Maximaal 50
Aantal intonaties 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters ja
Bank meegeleverd ja
Klavier houten kern, kunststof toplaag, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon, USB
Artikelcode P042386