page-loader-icon

K&M 10050-000-11 Music Stand NI

De K&M muziekstandaard in nikkel-uitvoering is al jarenlang een veel verkochte lessenaar voor allerhande musici. De minimale en maximale hoogte liggen ver uit elkaar, en zijn goed in te zetten voor zowel instrumenten die zitten als staand worden bespeeld.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 38,85
€ 32,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De mobiele muziekstandaard

De K&M muziekstandaard in nikkel-uitvoering is al jarenlang een veel verkochte lessenaar voor allerhande musici. De minimale en maximale hoogte liggen ver uit elkaar, en zijn goed in te zetten voor zowel instrumenten die zitten als staand worden bespeeld. Op drie punten is de partituurstandaard te verstellen in hoogte. Het uit- en inklappen van de standaard is in een handomdraai gebeurt en hij weegt slechts een luttele 1,6 kilogram. De ideale standaard voor mobiel gebruik. Bovendien zijn de afmetingen van de muziekdesk dusdanig groot dat iedere partituur er over het algemeen wel op te plaatsen is. De lessenaar is ook in een zwarte uitvoering te verkrijgen.

K&M degelijkheid

Het Duitse merk König & Meyer, ofwel K&M, richt zich al decennialang op de accessoires in de muziekwereld. Ze ontwikkelen zelf hun producten van goede kwaliteit metaal en plastic, en hebben daarmee al vele harten van musici gestolen. König & Meyer richt zich naast kwaliteit ook op duurzaamheid en hebben met hun producten al 80 landen weten te bereiken, waar de standaards veelal tot klassiekers zijn uitgegroeid.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zilver
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk K&M
Garantie 3 jaar
Artikelcode P001411